A conduce autoturisme fara a detine permis a devenit, se pare, o moda, printre adolescentii craioveni. Un alt minor ce nu detine permis, a comis, ieri dimineata, pe str. Buciumului, un grav accident rutier.

Un autoturism Opel la volanul caruia se afla un adolescent de 17 ani a distrus gardul UM 01047, masina „proptindu-se”, dupa cateva zeci de metri parcursi in derapaj, in cladirea comandamentului. Adolescentul a fost grav ranit, fiind transportat si internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

In masina se mai afla un alt tanar, care a reusit, insa, sa fuga, pana ca militarii sa se dezmeticeasca, iar Politia sa ajunga la fata locului. Cadrele Biroului de Politie Rutiera Craiova au demarat o ancheta pentru a stabili cine este proprietarul masinii, dar si identitatea tanarului care a fugit. Seful BPR Craiova, insp. pr.

Ionel Sandu, refuza sa divulge identitatea adolescentului vinovat, caruia i-a fost intocmit – sustine ofiterul – dosar penal pentru comiterea infractiunii de sofare a unui autoturism pe drumurile publice, fara a detine permis de conducere. (Cristian Vasilcoiu, OPINIA OLTENIEI)