SuperMagazinul Mercur din Craiova a fost, din nou, spart, dupa metoda “Brigada Diverse in actiune”, in noaptea de vineri spre sambata. Hotii au ramas, camuflati, in incinta magazinului, dupa terminarea programului, furand, apoi, linistiti, aparatura electronica si electrocasnica in valoare de sute de milioane de lei.

Mai mult, din magazin au disparut aproximativ 180 de milioane de lei si mai multe seifuri – confirma surse apropiate anchetatorilor.

Si ca tabloul sa fie complet, hotii au mancat si au baut, apoi, in restaurantul supermagazinului, pana ce s-au saturat. Ceea ce ii face pe oameni sa creada ca hotii vor, cu tot dinadinsul, sa ridiculizeze Politia.

Disparitia bunurilor a fost observata sambata dimineata, atunci cand vanzatoarele standurilor pagubite au venit la lucru. Politia nu a reusit, inca, sa stabileasca daca hotii au parasit magazinul sambata dimineata, dupa deschiderea magazinului sau in cursul noptii.

Culmea ironiei: Mercur-ul a mai fost spart, prin aceeasi metoda, in urma cu aproximativ o luna de zile. Politia nu a reusit, nici atunci, sa identifice hotii.

Oamenii legii au impanzit, sambata, Mercur-ul, efectuand cercetari pentru ore bune. |n zadar, caci hotii sunt, inca, necunoscuti.