Administratorul Stadionului "Ion Oblemenco" din Craiova a fost injunghiat, de nenumarate ori, duminica seara, in jurul orei 19,30. Administratorul Madalin Floricel, fratele sau Catalin si un prieten al celor doi, George Cojocaru, au fost atacati pe scara blocului in care locuiesc, din cartierul Lapus-Arges.

Cei trei tineri s-au refugiat in apartamentul unei vecine, insa agresorul a reusit sa aparga usa, patrunzand peste ei, in locuinta, unde le-a aplicat numeroase lovituri cu o sabie. Administratorul stadionului pe care joaca "U. Craiova" a fost cel mai grav ranit, fiind internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova si supus unei interventii chirurgicale de urgenta.

Madalin Floricel este, in prezent, internat la Reanimare, dar medicii sunt optimisti in ceea ce priveste sansele sale de insanatosire.

Martorii incidentului spun ca agresorul, Costica Fieraru, incercase, anterior, sa patrunda, cu forta si inarmat cu aceeasi sabie, in apartamentul familiei Floricel, in care se afla doar tatal administratorului stadionului, Stefan. Acesta din urma reusise, totusi, sa inchida usa locuintei in timp util, fara a realiza ca fiii sai si prietenul lor tocmai ce se intorceau, intamplator, acasa.

Agresorul consumase bauturi alcoolice si dorea sa se razbune pe familia Floricel – sustin membrii acesteia – deoarece lucrase ca ziler la ei, dar fusese concediat. Costica Fieraru a fost insotit si de cei doi fii ai sai, in timpul "descinderii" in blocul in care locuieste familia Floricel, insa, odraslele nu au participat, in mod direct, la injunghierea celor trei tineri.

Politistii judiciaristi si procurorii criminalisti doljeni efectueaza, acum, cercetari, sub aspectul savarsirii faptelor de tentativa la omor calificat si asociere in vederea comiterii de infractiuni. Anchetatorii nu luasera, insa, nici o masura impotriva agresorului sau a fiilor sai, pana ieri dupa-amiaza.

Costica Fieraru sustine ca i-ar fi atacat pe cei trei tineri in legitima aparare, declara procurorii care se ocupa de caz.