La Galati politica a luat-o razna. Candidatul PD pentru primaria orasului, Mihai Turcu, a aratat astazi presei o macheta realizata de el insusi, pentru cartierul Siret.

Generata de faptul ca autoritatile locale au probleme cu finantarea lucrarilor de infrastructura, ideea lui este ecologica si nu necesita astfel de amenajari.

Mihai Turcu si-a imaginat niste colibe din stuf si lemn de plop, asezate pe o platforma sustinuta de piloni, pe sub care trece apa.

El a asezat sub macheta si cateva barci si gondole din material plastic, care vor oferi slujbe corabierilor interesati sa faca din Galati a doua Venetie. Mihai Turcu spune ca acestia ar putea sa invete sa cante si la flaut, de la directorul Teatrului Muzical "Nae Lonard", consilierul local PSD Florin Melinte.

Parodia liderului democrat a fost regizata in scopul ironizarii actualei administratii, care, potrivit consilierului municipal George Cubasa, s-ar confrunta cu problema fondurilor mentru continuarea lucrarilor de infrastructura din cartierul Siret.