“Circul” s-a derulat ieri dimineata, in jurul orei 4,30, in blocul 4 din cartierul Traian, Ramnicu-Valcea. Locatarii au solicitat ajutorul Politiei, deranjati de faptul ca n-au putut dormi din cauza unui tanar vecin si a prietenilor acestuia, care au chefuit, cu muzica la maximum, intreaga noapte.

Politistii valceni sustin ca atunci cand au mers la usa apartamentului lui Madalin Nitescu, 26 de ani, pentru a-i “sugera” sa dea muzica mai incet, au fost intampinati cu injurii. Mai mult, spun subofiterii de Politie, ei au fost alergati cu un cutit, de tanar si cei doi prieteni ai acestuia (Mircea Vasiloiu, 25 de ani, Cristian Dragalau, 23 de ani), pe scarile blocului.

“Circul” a luat sfarsit abia la interventia “mascatilor”. Acestia spun ca au fost si ei amenintati de cei trei tineri, dar au reusit sa-i imobilizeze si sa-i conduca la sediul Politiei.

Tinerii acuzati ca au agresat politistii sustin, de partea cealalta, ca, de fapt, ei au fost victimele. Cei trei declara ca ar fi fost luati la bataie, din senin, de cativa politisti care ar fi intrat, cu forta, peste ei, in apartament, la miez de noapte.

Conducerea IPJ Valcea a demarat o ancheta.