Lansarea candidatului PSD pentru Primaria Costeiu a scos la rampa un elev de la Liceul „Coriolan Brediceanu", care a tinut, timp de 20 de minute, un discurs de preamarire a candidatului, desprins parca din cartile de educatie socialista dinainte de ’89.

Suparata pe felul in care a fost relatat evenimentul, mama tinarului l-a amenintat pe Doru Iacob, reporter al Televiziunii Europa Nova din Lugoj. Mariana Chifu Ursulescu l-a sunat pe acesta si i-a spus ca, daca va pati ceva rau, sa stie ca de la ea i se trage. Stiind ca femeia este dispecer la Ambulanta Lugoj, Iacob s-a dus sa discute cu ea.

A avut parte insa de un spectacol jenant, purtat intr-un limbaj ca la usa cortului. Inspirat, Doru Iacob a purtat asupra lui, in tot acest timp, un reportofon cu care a inregistrat amenintarile Marianei Chifu Ursulescu. Ziaristul l-a sunat, ieri, pe Adrian Veres, seful Serviciului de Ambulanta, pe care l-a informat asupra pasiunilor politice ale angajatilor sai.

Raspunsul primit a fost cel putin ciudat: „Pai si tu, de oamenii nostri ti-ai gasit sa te legi". Veres i-a recomandat apoi lui Iacob „sa nu puna la suflet intimplarea".