Derby-ul retrogradarii a avut un final neasteptat in care cei trei fluierasi si un observator FRF au tinut cu totdinadinsul ca ei sa fie aceia care stabilesc invingatorul. Ceea ce s-a intamplat pe stadionul "Soimii - FC Willy" intrece orice inchipuire, insusi omul de fotbal Corneliu Costinescu minunandu-se la auzul faptelor celor patru oficiali.

Ca sa nu mai spunem de presedintele Comisiei de Arbitri, Ion Craciunescu, abordat telefonic de un coleg de breasla. Mai marele arbitrilor din Romania i-a declarat colegului: "Daca ceea ce spuneti este adevarat, atunci e o rusine". In fond, ce au facut cei patru?

Au ingalbenit echipa lui Florin Pavel pana au... inrosit-o, culminand cu eliminarea lui Pavaluta in min. 77 pentru un al doilea galben, centralul alergand dupa jucator si cerandu-si scuze pentru ca uitase ca bacauanul mai avea un "galben"! Din acel moment incepe circul.

Arbitrul, se uita pe teren, numara sapte jucatori la FC Willy si fluiera sfarsitul partidei! Oaspetii se imbratiseaza, se indrepta spre dusuri, gazdele injura, intra la cabine, se dezbraca, ambulanta pleaca, medicii la fel.

In haosul creat, managerul Vasile Paun, ziaristii prezenti la meci si fostul arbitru bacauan le deschid ochii oficialilor si le spun ca meciul trebuia sa continuie si cu sapte jucatori pe teren ! Scene din filme cu prosti, arbitrii si observatorul ies din vestiar si cheama jucatorii de sub dusuri sa revina pe teren sa continuie partida!

La aproape un sfert de ora dupa ce tot ei fluierasera sfarsitul jocului! Gazdele se dezechipasera, de la oaspeti erau vrea sapte, acestia ies pe teren, fluierasii asteapta trei minute si fluiera pentru a doua oara sfarsitul unei partide...fara sfarsit!

De necrezut, unic in analele fotbalului la nivelul unei divizii patronate de FRF! Parlamentari, discutii, gazdele refuza sa semneze foaia, dar achita baremul celor care-si batusera joc de ei intr-un chip greu de imaginat! Halal, arbitri, halal Federatie!

Asteptam decizia FRF.

CASETA TEHNICA

Stadion: "Soimii - FC Willy"; Spectatori: 100; Teren: bun; Timp: ploios;

FC WILLY: Cui Tomghui - Cristea (76 Avram), Wu Wei, Fl. Pavel, Pintilie - Voicu, Pavaluta, Pascu (65 Matei), Agache (65 Apostu) - Botezatu, Wang Kai. Rezerve: Bordeianu - Tumurug, Yao Tashze, Paun.

Antrenori: Florin Pavel si Mihai Balc.

FAUR: Popescu - Rotaru, Raducanu, A. Trandafir (76 Mihalache), Fasie - Palanici, Costache, Cr. Trandafir, Rauta - Stanescu, Gabor.

Rezerve: Gazdoiu - Al.Pavel, Barauta, Al. Popescu, Petrescu, Goicea.

Antrenori: Vasile Cozma si M. Omer. Cartonase galbene: Wu Wei, Fl. Pavel (2), Pavaluta (2), Agache / Gabor.

Cartonase rosii: Botezatu, Voicu, Fl. Pavel, Pavaluta!

Arbitri: Lucilius Zaharia - Braila, Mihai Cosconea - Buzau si Catalin Guloiu - Buzau.

Observator FRF: Gabriel Andrei (Pascani)

Au marcat: 0-1, min. 15 A. Trandafir; 1 -1 min.20, Botezatu; 1-2, min.40 Gabor; 2 -2 , min. 50 Fl. Pavel; 2 - 3, min. 73, A. Trandafir;

Partida a fost intrerupta in min 77...