Nunta cu iz de tragi-comedie, duminica seara, in Resauranul “Niagara” din Craiova. Ca si cum n-ar fi fost suficient ca unul dinre nuntasi si-a pierdut viata, paronul localului si fiica acesuia au catadicsit sa-si verse nervii pe ziarisi.

Moartea unui unchi al miresei, Titus M., 62 de ani, din Mures, a dus la spargerea nuntii, caci pe la fata locului au inceput sa se perinde medici, politisi, dar si ziaristi. Fapt ce l-a suparat la culme pe patronul localului si fiica acesuia, ambii trecand la represalii. Cea mai “sifonata” a iesit ziarista Anca Pecu.

“Nici nu am apucat sa fac doi pasi in restaurant, caci m-am trezit cu un domn si o tanara ca au inceput sa ma loveasca. Nu le-am zis nimic, nu am apuca sa intreb nimic. Domnul m-a lovit cu pumnii si picioarele, iar domnisoara cu palmele. Am depus o plangere la Politie”, declara Anca Pecu.

Politisii craioveni de la Sectia 1 au demarat o ancheta pentru a sabili cum si-a piedut viata nuntasul Titus M., 62 de ani, din Mures, unchi al miresei. Totodata, oamenii legii efectueaza cercetari in vederea pedepsirii patronului agresor si a fiicei acesuia