Investitie de 100 de milioane de euro

La Calarasi se va construi cea mai mare fabrica de geam float din Europa de Est

de Alin RADU     Semnal de Ialomita si Calarasi
Sâmbătă, 1 ianuarie 2005, 0:00


Conducerea judetului le-a pus investitorilor francezi mai multe conditii, printre care si ca sediul social al viitoarei societãti sã fie in Cãlãrasi, pentru ca toate impozitele si taxele sã fie vãrsate la bugetul judetului.
Din ce in ce mai des reprezentantii Saint Gobain sunt prezenti la Cãlãrasi, semn cã se doreste demararea investitiei cat mai urgent.

Sãptãmana trecutã, reprezentantii Saint Gobain, impreunã cu primarul municipiului Cãlãrasi, Nicolae Dragu, s-au deplasat in Bulgaria pentru a purta negocieri cu societatea care ar trebui sã asigure materia primã pentru fabrica de geam float.
Ivo Andonov, primarul municipiului Silistra, declara, intr-o conferintã de presã, cã Saint Gobain a purtat discutii cu cel mai mare producãtor din Bulgaria, ce isi desfãsoarã activitatea la Silistra.

Acesta poate sã asigure chiar si transportul materiei prime in Romania, pe barje, insã decizia finalã va fi luatã de executivul Saint Gobain.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

138 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by