Vineri, primarul Romeo Stavarache a semnat un document prin care a cerut societatii ELCO - care se ocupa de intretinerea retelei de iluminat public - sa intrerupa pe termen nelimitat alimentarea pe partea dreapta a strazii Chimiei.

Intamplator sau nu, exact pe acea parte de strada este amplasata Pista de Karting „Selena Motor Sport“, unde in week-end era programat un concurs international la care participa piloti din sase tari.

Primarul Stavarache a solicitat intreruperea alimentarii cu energie electrica din cauza unor asa-zise probleme la reteaua din CET, obiectiv amplasat langa pista de karting. Directorul CET, Vasile Dragusanu, a infirmat, insa, ca ar fi existat probleme de natura sa impuna o asemenea solicitare.

Viceprimarul Onica crede ca Stavarache a semnat „o mare prostie“

„Este o prostie mare chestia asta cu intreruperea iluminatului si foarte bine ca societatea Elco n-a pus in practica solicitarea venita de la Primarie. Au fost cu capul pe umeri!“, a declarat viceprimarul Onica.

Pe primarul Stavarache nu am reusit sa-l prindem la telefon, in ciuda repetatelor incercari ale redactorilor nostri.

Conducerea ELCO nu a considerat verificarea iluminatului public in zona pistei de karting o urgenta atat de mare incat sa intrerupa, vineri, iluminatul pe strada Chimiei pentru o perioada nedeterminata.

„Nu stiu daca era absolut necesar, poate stiu dansii (cei de la Primarie). Nu cred ca urgenta era asa de mare si tocmai de aceea nici n-am insistat. Echipa care s-a deplasat la pista de karting a vorbit cu cei de acolo, au inteles ca este o competitie majora si tocmai de aceia nu au intrerupt alimentarea cu energie electrica“, ne-a declarat Elvis Cada, unul din directorii de la Elco.