Daca tot se afla „in vacanta” politica, data cu titlu de decizie de la partidul aflat deocamdata la putere, ex-viceprimarul si ex-presedintele PSD Gheorghe Dontu s-a dat la namol. Mai precis, ca urmare a unor analize si sfaturi prietenesti, nea Ghita s-a trezit ca trebuie sa-si petreaca o saptamana de concediu la Techirghiol.

Ca urmare a recomandarilor doctorului, Gheorghe Dontu s-a prezentat la tratament, cuminte si cu hartiuta oficiala in mana. In calitate de distins oaspete, „doftorii” de la Techirghiol, din exces de zel, l-au trimis direct la camera de impachetari in namol.

„Probabil ca asa se procedeaza ca sa te obisnuiasca din timp cu pamantul”, a comentat Gheorghe Dontu, amuzat de momentele petrecute la tratament in Techirghiol.

Numai ca, dupa ce a fost „torturat” si mazgalit din cap pana-n picioare, terapeutii si-au dat seama ca recomandarea doctorului, scrisa cu grija pe hartiuta prezentata de „inculpatul” Dontu, viza un altfel de tratament.

Era vorba despre bai „in cada, cu bulbuci”, dupa cum a precizat Gheorghe Dontu, care a apreciat totusi si impachetarile cu namol, „ca nu strica nici alea”. Nu ne mai ramane decat sa-i uram insanatosire grabnica, din cap pana-n picioare, desi ultima data cand l-am zarit Gheorghe Dontu arata bine-mersi si rumenit usor de soare.