Soare, mare si voie buna ieri, 6 august a.c., la „Cupa V.I.P” ce s-a desfasurat pe plaja hotelului Central din statiunea Mamaia si care s-a vrut a fi un campionat al vedetelor la fotbal.

Evenimentul nu a fost altceva decat un pretext de care vedetele autohtone s-au folosit pentru a se aduna la o barfa mica si de a-si etala ostentativ masinile, ultimul tip, sau, dupa caz, noile cuceriri.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Nick de la N&D, Adrian Enache, Aurelian Temisan, Axinte si vesnica lui caciula, eternul ocupat Gheorghe Gheorghiu, Adi de la Valcea sustinut, foarte bizar, tocmai, de Fizz, Cornel de la Vank, precum si trupa Flamingo, condusa de Cornel Pasat, care, ca de obicei a fost insotit de Oana Roman.

Vedetele s-au confruntat cu echipa de la Majestic, formata din tineri antrenati, gata sa tina piept avantului celebritatilor. In urma primului meci, castigatori au iesit cei din echipa lui Cornel de la Vank si a lui Cristi de la Verso, care se pare ca si-a gresit vocatia, deoarece paseaza mai bine decat canta.

Ofticat si intaratat de succesul colegului sau de breasla, Aurelian Temisan nu s-a lasat nici el mai prejos, el reusind cateva pase destul de reusite, motiv pentru care si-a pastrat titlul de cel mai bun fotbalist din randul vedetelor autohtone, titlu pe care l-a primit in urma campionatului desfasurat anul trecut.

Agitandu-se mai rau ca o bautura efervescenta, Adrian Enache s-a cocotat pe o cutie, capatata nu se stie de unde cum si a inceput sa comenteze partida de fotbal in care juca bunul sau prieten, singurul care, probabil, ii mai suporta glumele rasuflate, Aurelian Temisan.

La sfarsitul simulacrului meci de fotbal, echipa vedetelor s-a dat rotunda umflandu-si muschii si pectoralii, laudandu-se ca au castigat meciul cinstit si cu sudoarea fruntii lor, dar orice observator prezent la evenimentul fotbalistic poate sustine ca au fost clar favorizati de arbitru, daca nu cumva meciul nu a fost un blat evident.

Sfatul nostru este ca vedetele noastre autohtone sa faca un lucru bun si in folosul comunitatii si sa se lase de cantat si sa se apuce de fotbal, desi mai au mult de invatat si la acest capitol, mai ales ca cineva trebuie neaparat sa informeze pseudovedetele noastre ca mingea se baga in vinclul portii, nu pe langa, cum fac ei.

Astazi urmeaza sa se desfasoare, la orele 15, finala campionatului, iar seara, in fata hotelului Central, va avea loc Petrecerea Campionilor, in cadrul careia se va organiza un foc de artificii, special pentru cei incununati cu laurii victoriei.

Tot ce speram, oricare va fi deznodamantul ciudatului campionat de fotbal, este ca V.I.P- urile noastre autohtone sa nu plece de acolo cu orgoliul in batista, deoarece au fost invinsi de echipa de la Majestic.