Ion Tiriac si Andreea Marin au venit la cununia religioasa in compania lui Mircea Geoana si a sotiei sale si a cuplurilor Ilie Nastase – Amalia Teodosescu si Ion Ion Tiriac – Ileana Lazariuc. Prezenta lui Ion Tiriac impreuna cu familia a fost una inedita, date fiind problemele prin care trece fiul sau, Ion Ion.

Acesta este anchetat, impreuna cu iubita sa, intr-un dosar privind consumul si comercializarea de droguri. De altfel, printul Dimitrie Sturdza a punctat in timpul conferintei de presa de dupa cununie faptul ca ii este recunoscator lui Tiriac pentru efortul de a fi la Iasi.

Pe tot parcursul slujbei, rindul in care au stat Geoana, Nastase si Tiriac a fost cel mai animat. Ion Tiriac puncta din cind in cind aspecte din slujba. „«Femeia se va naste din barbatul sau!» Ai auzit?“. Nastase i-a soptit, spre finalul cununiei, lui Dimitrie Sturdza ca fiul sau „are capul mai mare decit taica-su!“.

Nedezlipite, Amalia Teodosiu si Andreea Marin s-au intretinut o buna bucata de vreme, in mod vizibil deranjate de slujba care se prelungea destul de mult. In plus, un bun motiv de amuzament pentru cele trei cupluri l-a constituit si faptul ca s-au ridicat de atitea ori in momentele-cheie ale ceremoniei.

„Hai, de-acum trebuie sa ne ridicam sa cintam la multi ani!“, s-a aratat cunoscator Geoana la un moment dat. Avea dreptate. Urmau felicitarile.

In rindul vip-urilor a mai putut fi zarit si Peter Imre, presedintele Philipp-Morris Romania, insotit de iubita sa, Diana Lascarescu, prezentatoarea jurnalului de la TVR 2. Relatia lor cu familia princiara neputind fi elucidata pina la ora inchiderii editiei.

Bianca Brad a fost simbata seara la masa moldoveneasca de la Ciric, dar a fost o prezenta stearsa la cununia religioasa, semn ca, intr-adevar, merge doar la mondenitatile „curate“.