Turda: Politicienii si-au votat chirii modice pentru sediile de partide!

de Gelu Florea     Obiectiv - Turda
Luni, 3 ianuarie 2005, 0:00


Din anul 2005, tarifele pentru inchirierea spatiilor si a terenurilor cu alta destinatie decat locuinta, apartinand autoritatilor locale, vor creste cu 8%, comparativ cu anul 2004. Cele mai mari chirii le vor plati vanzatorii de flori, care vor trebui sa achite peste 730.000 lei/mp/luna.

In topul celor mai costisitoare chirii se mai afla persoanele care inchiriaza terenul pentru comert stradal sezonier (circa 630.000 lei/mp/luna), societatile care difuzeaza presa (circa 370.000 lei/mp/luna) si cele care au alte activitati de comert stradal permanent (circa 370.000 lei/mp/luna).

La polul opus, se afla partidele politice, care trebuie sa achite aproximativ 1.500 lei/mp/luna, in timp ce pentru activitati scolare se percepe o chirie de aproape 3 ori mai mare (circa 4.000 lei/mp/luna), iar pentru un garaj taxa va fi de circa 3.000 lei/mp/luna.

Comparativ cu sediile partidelor politice, ONG-urile trebuie sa scoata din buget o suma dubla, pentru plata chiriei, in cazul unei suprafete identice. Tarifele prezentate sunt valabile pentru zona A.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

56 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by