Un altfel de dar

*In urma demersurilor ziarului nostru,cei sapte membri ai familiei Mirica au primit de sarbatori un cadou special si anume aprobarea Primariei pentru sase portii de hrana calda si rece de la Cantina Sociala

In numarul din 16-17 octombrie al cotidianului "Viata Brailei" va prezentam cazul familiei Mirica, un caz social putin diferit fata de celelalte prezentate in paginile ziarului nostru. Pe scurt, Luminita si Mirica Vinelaras sufera de TBC si au in ingrijire cinci copii. Cei sapte membri ai familiei locuiesc intr-un imobil de IGLAC pe strada Galati nr.7.

In ciuda bolii parintilor si a greutatilor zilnice cu care se confrunta, chiar daca unul dintre copii, Ionut(5 ani), este bolnav de encefalita, membrii familiei nu dispera si infrunta problemele vietii cu credinta si speranta. Cea mai mare problema a lor era hrana zilnica pentru copii.

In urma demersurilor intreprinse de cotidianul nostru, aceasta familie beneficiaza de aproape doua saptam^ni de sase portii zilnice de hrana de la Cantina Sociala. Acum, in preajma sarbatorilor acest lucru este extraordinar pentru familia Mirica, un adevarat cadou adus de Mos Craciun. "Pentru noi este extraordinar.

Nici nu credeam ca vom primi aprobare asa repede din partea Primariei dar am avut incredere ca Dumnezeu nu ne lasa nici de aceasta data. Va multumim din suflet pentru acest gest, ne-ati facut o mare bucurie" ne-a declarat Mirica Vinelaras.

Cu privire la acest caz, directorul Cantinei Sociale, Gigel Ghiojdoiu a precizat: "Intr-adevar, familia Vinelaras beneficiaza de aproape doua saptam^ni de sase portii de hrana acordate de Cantina. Au obtinut aprobarea de la Primarie si astfel pot beneficia de aceste drepturi".

Bucuria de pe chipul membrilor acestei familii nu poate fi redata in cuvinte. Rezolvarea acestui caz social a demonstrat inca o data faptul ca daca vrei sa ajuti cu adevarat poti face acest lucru. Important este ca am reusit sa sensibilizam autoritatile locale si ne-am implicat cu totii astfel inc^t rezolvarea sa fie c^t mai usoara si sa aducem putina bucurie in sufletele lor triste.

Ada Mihalian