De cand miliardarul Irinel Columbeanu i-a dat papucii, cariera cantaretei de origine basarabeana Anna Lesko a intrat pe un fagas irevocabil descendent. Nu-i vorba, ca nici inainte nu umplea salile, dar macar premiile consistente puse la bataie de bogatul sau prieten ii mai vindeau cat de cat din albume.

Se pare, insa, ca disperarea Annei de a nu intra in anonimat a sensibilizat inimile anumitor persoane din conducerea Ministerului de Finante care au decis ca numele ei impreuna cu toate datele, mai putin masurile corpului si IQ-ul, sa fie afisate la vedere in fiecare sediu al Directiei de Finante.

In Constanta insa, Anna Lesko si-a gasit loc de-abia pe un vestiar retras in care angajatii isi tin parizerul si branza pentru pachet. „Ni s-a dat modelul gata completat, iar noi l-am pus unde am putut. Dar ce-i asa deosebita Lesko asta, ca n-am auzit de ea?” se mira o functionara de insistenta noastra.

Doar doua pustoaice notau de zor ceva intr-un carnetel, dar probabil erau interesate de modul de completare a formularului si nu de numele parintilor sau de ziua de nastere a Annei.

Asa stand lucrurile, poate ca Marian Ionescu, noul sau prieten de la Directia 5, se indura sa-i faca o melodie mai de Doamne-ajuta, ca s-o scape pe sarmana fata de rusinea de a-si vedea numele pe toate gardurile si vestiarele.