Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Stefano Ronca a facut ieri, la invitatia Primariei Muncipiului Braila, o vizita oficiala. Scopul acesteia a fost de a se intalni cu oamenii de afaceri italieni care-si deruleaza afaceri pe teritoriul judetului nostru. Ambasadorul a facut scurte vizite la S.C. Mistral Confezzioni si S.C.

Blazer, fiind placut impresionat de perspectivele economice pe care le ofera Braila. "Prezenta investitorilor italieni este destul de mare pe teritoriul Romaniei dar, in cea mai mare parte in Banat (in special Timisoara). Sunt sigur ca exista mari posibilitati pentru investitorii italieni si in alta parte a tarii dvs., iar Braila reprezinta o garantie in acest sens.

In momentul de fata sunt aproape 40 de investitori dar sunt convins ca numarul lor va creste cu siguranta. }inand cont de evenimentele economice si fiscale care s-au produs in Romania, cred ca acest lucru i-a determinat pe acestia sa devina interesati de investitii aici, mai ales si datorita ultimelor reduceri fiscale.

Acesta reprezinta un motiv de incurajare si pentru alti investitori" a declarat Stefano Ronca.