Atunci cand se simte mai infierbantat, vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Radu Comanici, simte si nevoia sa-si exhibitioneze trairile si sentimentele in fata tuturor, dar cu precadere in fata principilor si a altor figuri ale caselor regale.

Astfel, urechile principelui Radu de Hohenzollern au fost de-a dreptul violate de ce a putut sa debiteze, pret de un sfert de ora, Comanici, in timp ce principele a cam terminat ce avea de spus in doua minute.

Astfel, creierii onorabilului oaspete al judetului au fost incinsi de discursul pasional al vicepresedintelui care a tinut de la bun inceput sa-l avertizeze pe principele Radu de natura sa mai zbuciumata, precum si de temperaturile care ii plac.

„Eu pun pasiune in tot ce fac, discut cu pasiune si ma implic in toate”, a declarat Radu Comanici, adaugand pentru tizul sau cu sange mai albastru si gradul la care isi doreste si, probabil, poate sa ajunga, mai exact 100C.

„Eu doresc o permanenta fierbere culturala”, a marturisit vicepresedintele, punandu-l pe ganduri pe reprezentantul casei Hohenzollern Veringen, care se va gandi mult inainte sa mai accepte o invitatie in Constanta, pentru ca exista riscul ca acesta sa fie de-a dreptul sufocat de manifestarile afectului lui Comanici, care vrea sa sugereze cu orice ocazie cat de fierbinte este sau poate fi.