Drumurile care leaga localitatile: Timna-Bicles, Grozesti, Husnicioara, Vladaia, Cazanesti, Sisesti- Malovat- Sovarna, Bala, Izverna, Ponoarele si Ciresu- Podeni- Ilovita au fost blocate timp de cateva ore, pana la interventia masinilor care au indepartat stratul gros de zapada. Cele mai multe localitati se afla in nordul judetului, in zona Muntii Mehedinti.

Daca in comune, utilajele de deszapezire au fost cam rar intilnite, pe drumurile nationale si judetene, acestea au actionat incontinuu, insa situatia a fost cu greu stapinita. Vintul deosebit de puternic a reasezat zapada la scurt timp dupa ce autoritatile reusisera sa degajeze drumurile.

In comuna Podeni, utilajele de deszapazire au ajuns foarte tarziu. Potrivit autoritatilor locale, satul

Malarisca se afla in acest moment complet izolat, aproximativ 130 de familii ramanand "inzapezite".

Azi-noapte, viscolul a doborit la pamint crengi si copaci.

Probleme deosebite se inregistreaza si in acest moment intre localitatile Timna si Bicles, unde zapada a fost viscolita, formindu-se troiene de aproximativ 1,5 metri.

De asemenea, in localitatile situate in nordul judetului, au existat astazi probleme si in ceea ce priveste caderile de tensiune, citeva localitati raminind, pentru citeva ore, in bezna.