Raiffeisen Bank - Sucursala Constanta a cunoscut o reala dezvoltare, masurata atat prin extinderea retelei, dar si a numarului de clienti. „ Avem bucuria sa deschidem aceasta a doua agentie din Constanta, fideli ideii ca trebuie sa fim aproape de clienti si sa le oferim produse bancare din ce in ce mai bine.

Criteriile principale care stau la baza deschiderii unei noi locatii sunt potentialul economic al zonei si numarul de locuitori. Strategia bancii este ca unitatile sale sa fie plasate in locurile cele mai accesibile oamenilor“, a declarat Laurentiu Plopeanu, director general al Raiffeisen Bank - Sucursala Constanta.

Banca isi propune sa ofere servicii de calitate, bazate pe experienta si profesionalism, acele servicii care transforma fiecare client Raiffeisen Bank intr-un client special. „Suntem consecventi strategiei noastre de a veni in intampinarea clientilor, iar una dintre directiile acestei strategii este de diversificare si largire a retelei.

Constanta reprezinta un potential deosebit, ca de altfel tot litoralul romanesc“, completat Gabriela Mateescu, director zonal.

Extinderea retelei Raiffeisen Bank vizeaza si infiintarea unor bancomate mobile in statiunea Mamaia, venind mai ales in intampinarea afacerilor din turism.