“In conformitate cu pregatirea pe care o are, Antonela Barbu poate sa ocupe acest post si consider ca se poate achita cu bine de sarcinile pe care le presupune.”. Declaratia ii apartine primarului Daniel Thleman, care nu precizeaza insa si ce “pregatire” are persoana in cauza.

De altfel, la informatiile de background legate de noul ofiter de imagine nu se specifica nimic din realizarile Antonelei Barbu, decat simplul fapt ca pana acum a fost tot angajata primariei la Biblioteca Municipala Medias. Nimic despre colaborarea cu agentia de presa AMOS NEWS a lui Octavian Andronic si nici despre munca asidua depusa in campania electorala din toamna in slujba PSD.

“Sarcinile pe care le presupune” noul post infiintat de Daniel Thelman ar fin inbunatatirea imaginii institutiei, dar cum se va putea achita domnisoara Barbu de aceste obligatii cand rezulatele obtinute pentru fostul partid de guvernamant anul trecut, pe plan local, sunt nu slabe, ci invizibile, ba chiar in anumite situatii a chiar reusit sa strice si mai tare imaginea PSD-ului prin celebra

sintagma “in 1997 vroiam sa emigrez in America”, asta, normal, dupa guvernarea PDSR !!!

TURNUL DE CONTROL (03.02.2005)