In dimineata zilei de ieri, o publicatie centrala a difuzat un material, dar si numeroase poze in care binecunoscuta Daniela Gyorfi facea sex cu un barbat.

Opinia publica, dar si persoanele apropiate ale cantaretei au fost socate, motiv pentru care fiecare si-a pus diferite intrebari referitoare la veridicitatea imaginilor si la persoanele care au dorit sa o puna pe Daniela intr-o ipostaza nefavorabila. Dar pentru a lamuri lucrurile, interpreta a fost de acord sa ofere Cotidianului Replica de Constanta detalii referitoare la aceasta intamplare.

Reporter: Cum comentezi scandalul iscat de imaginile aparute in publicatia respectiva?

Daniela: Vreau sa va spun ca am ramas socata cand am vazut ce au putut sa-mi faca niste oameni. Este clar ca aceasta nu reprezinta decat o incercare de a-mi defaima imaginea, lucru care, de altfel, dupa parerea mea, a reusit mai mult decat s-ar fi asteptat autorii acestui material.

Rep: Vei da in judecata autorul acestui material?

Daniela: Nu am de gand sa dau in judecata o singura persoana, ci intregul ziar. Este inadmisibil un asemenea lucru, tinand cont de faptul ca nimic nu este real.

Rep: Cat de adevarate sunt acele imagini?

Daniela: Nici nu pot sa ma gandesc la acest gest care mi-a provocat un dezgust total. Imaginile acelea sunt pur si simplu trucate, ba mai mult sunt foarte suparata, deoarece mi-a fost violata intimitatea, viata personala. Insa nu sunt eu cea din imagini! Sunt trucate si este cert ca cineva, nu stiu cine, incearca prin niste modalitati cat se poate de murdare sa ma puna intr-o lumina nefavorabila.

Rep: Exista persoane care te urasc atat de tare, incat sa recurga la o astfel de solutie?

Daniela: Deocamdata, nu pot sa ma gandesc la nimeni si nici nu pot banui pe cineva. Cu siguranta ca se va afla intr-un final cine este cel care a dorit ca imaginea mea sa fie afectata intr-un asemenea fel.

Rep: Ce parere au prietenii tai si mama ta despre acest scandal?

Daniela: Prietenii mei, la fel ca si mama, si-au dat seama ca nu este nimic in regula cu aceste imagini si din aceasta cauza mi-au acordat toata sustinerea de care am nevoie in acest caz. Mai mult, chiar si persoanele cu care nu ma intelegeam prea bine m-au sunat sa-mi ofere sprijinul lor.

De aceea, tin sa le multumesc tuturor prietenilor si persoanelor publice care au incredere in mine, pentru ca am nevoie de asa ceva in acest momente. Toti au spus ca violarea intimitatii unei persoane este un lucru foarte grav. Iar aceasta este si parerea mea. Atat timp cat nu am fost vazuta facand sex pe strada, nu am incercat sa distrug casnicii, nu am deranjat pe nimeni.

De altfel, eu nu sunt o persoana casatorita, nu dau socoteala nimanui. E treaba mea ce fac in pat si nu discut viata mea intima.

Rep: Ai idee cine ar putea fi barbatul din imagine?

Daniela: Nu stiu. Trebuie sa fie un barbat fara scrupule. Chiar nu stiu cine sa cred ca este. Daca stai si te uiti la poze se vede foarte clar ca sunt trucate. Iar daca barbatul respectiv este atat de sigur ca a facut chestia asta si are sange in el, sa vina si sa-mi spuna mie in fata.

Rep: Sa intelegem ca cineva vrea sa-ti faca o anticampanie, mai ales pentru ca ai inceput sa canti manele?

Daniela: Da, este clar ca cineva urmareste un anumit scop. Dar nu stiu cat ii va mai merge acest lucru, pentru ca eu voi ajunge pana in instanta. Manelele nu au nici o legatura cu acest fapt. Este treaba mea ce cant si cum imi castig existenta.

Rep: Ai de gand sa te retragi sau vei reveni in forta? Cum a reactionat casa de productii pentru care lucrezi?

Daniela: Aproape ca nu mai e nimic de spus. Cert este ca imediat dupa aparitia acelor imagini, RBA a reziliat contractul pe care eu il semnasem, fara a-mi da nici o explicatie. Eu sunt o luptatoare de cand ma stiu. Numai cand o sa mor o sa ma retrag. si nu accept sa arunce nimeni cu noroi in mine, pentru ca mai intai trebuie sa se priveasca pe sine si apoi sa se uite la ceilalti.

Consider ca cei care apreciaza ceea ce fac sunt mult mai importanti decat niste defaimatori de imagine. si chiar daca as fi fost eu, nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni, pentru ca 99% dintre femeile din ziua de azi fac orice in pat, fiindca asta e situatia.