Sfarsitul acestei saptamani a marcat debutul colaborarii Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA) cu Uniunea Camerelor de Comert Veneto, Italia. Colaborarea dintre cele doua Camere a dus la realizarea Proiectului B.O.S.S.

- „Oportunitati de afaceri si servicii pentru intreprinderi mici si mijlocii“. Prima activitate in cadrul acestui proiect, dupa cum ne-a declarat Adriana Barothi, sef Departament de Relatii Comerciale din cadrul CCINA, a constituit-o organizarea unui parteneriat de afaceri in localitatea Padova, Italia, in zilele de 4 si 5 martie.

„La acest parteneriat participa peste 350 de firme din cele 10 tari implicate in proiect, iar agentii economici constanteni au ocazia sa participe la intalniri de afaceri cu firme din Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Polonia, Spania si altele“, ne-a declarat Adriana Barothi.

Parteneriatul de afaceri s-a desfasurat in paralel cu Targul VenMEC din Padova, la ambele evenimente participand firme din domeniile: mecanica, subcontractari, calitate, automatizari, informatica, IT, calculatoare, inventica si inovare.

Proiectul B.O.S.S. mai cuprinde alte doua parteneriate, primul in Grecia, iar al doilea in Italia, in martie 2006. In perioada 15-18 septembrie 2005 agentii economici din Constanta vor putea participa la Targul general de la Salonic, Grecia.