Textul loveste in presedintele Basescu, prim-ministrul Tariceanu, ministrul Justitiei, PSD, Alianta D.A, procurori, politisti, oameni de afaceri controversati, vazuti ca o mare familie mafiota. Armaghedonul a fost postat pe un forum dedicat ziaristilor (groups.yahoo.com/group/freeex/messages) si este trimis in atentia ministrului Justitiei, Monica Macovei.

ZIUA de Cluj a decupat pasajele relevante pentru opinia publica clujeana, cu precizarea ca aveam de-a face, totusi, cu informatii din surse anonime. (ZIUA de Cluj)

"ILIE BOTOS este propulsat dintr-un obscur procuror militar la Sibiu, cu cunostinte mai mult decat precare, dar un supus perfect al intereselor de gasca marsava si perversa, conduse de eminenta cenusie Gabriel Oprea (…)"

"(…) Revenind la ILIE BOTOS care s-a trezit Procuror General, devenind o unealta in mana atat a maleficului Iliescu, cat si a lui Adrian Nastase(…) Slab de inger, ignorant, probabil ca daca ar fi dat examen la I.N.M. (Institutul National al Magistraturii) s-ar fi numarat printre candidatii ale caror rezultate ar fi fost intre 0 (zero) si 1 la notare(…)"

"(…) Sectia a I-a a Parchetului General, condusa de acest (…) care se numeste G. Muscalu este pestele lui BOTOS, pe care l-a prostit cu tot felul de procuroare tinere, pe care le-a promovat fie Tanase Joita, care a venit la Parchetul General cu amanta, procuroarea Bica sau alta pacoste care se numeste Georgiana Hosu (…)"

"(…) Procuroarea Georgiana Hosu este implicata si in cazul FARMEC CLUJ, unde a cerut 60000 USD partii vatamate, ca sa nu inchida dosarul (avocatul Farmec in acest dosar a fost fiul lui Tanase Joita - n.red) (…)"

"(…) Unde putea fi plasata Georgiana Hosu, decat la Sectia a I a lui Gheorghe Muscalu, care avea nevoie de prospaturi, ce trebuiau rulate prin patul procurorului general ILIE BOTOS, care mare gigolo, intre 2 partide de sex, mai discuta si o speta ce trebuia lamurita (…)"

"(…) De multe ori, la diverse sindrofii ale Parchetului General, procuroarele Bica si Georgiana Hosu si-l disputau pe iubitul sef ILIE BOTOS si-l joaca la alba-neagra. Toate aceste aspecte sunt de notorietate in Parchetul General, dar nimeni nu ia nici o masura radicala pentru asanarea acestui flagel(…)"