Bubau, doar o minune te poate face din nou primar!

Incepem cu prezentarea unei zile obisnuite de la Primaria Santana, unde domneste "democratia". "De ce nu merge nimeni sa vada ce e pe acolo? Acum e PNA-ul si Curtea de Conturi la el. Primarul a pus sechestru pe primarie si poarta cheia la el. De cand e disparut, cheia e la Andrada, fata lui.

Dimineata, la ora opt, toti angajatii primariei stau si asteapta la usa sa vina cineva sa le descuie. Angajatii nu au voie sa stea de vorba unul cu celalalt, pentru orice document sunt nevoiti sa dea cu subsemnatul.

Toata lumea e banuita de Bubau ca ar fi divulgat matrapazlacurile edilului la organele de control. Teroare si panica la Primaria Santana. Pana cand?", a fost de parere un cititor care ne-a scris pe site-ul redactiei.

Altii, insa, sunt mai fermi. "Bubau e porc de cand e primar! Promite oamenilor din comuna marea cu sarea, dupa care isi bate joc de ei, fara a le mai acorda vreun sprijin. Se lauda, in toata mass-media cu acele concursuri de calarie, insa uita ca este primarul unei comunitati, pe care i-a lasat balta.

Boala veche…

Violenta de care a dat dovada birjarul din Santana nu i-a surprins pe multi. Parerea generala e ca aceasta rabufnire era doar o ches-tiune de timp. Apoi mai sunt si incidentele musamalizate.

"Boala veche a lui Bubau recidiveaza. A trebuit sa piarda PSD alegerile pentru ca, in sfarsit, gunoaiele sa se ridice la suprafata... Printre altele Dogaru minte si nu o data i-a acoperit, impreuna cu Herlea, nelegiuirile. Asta de frica lui Natea, nu pentru ca aveau ei o pasiune pentru Bubau, pe care, de nevoie, il pupau de zor in dosul cel mic si arogant...

Ce oameni slabi recruteaza PSD... " si apropo de boli, "Bubau are epilepsie. E un lucru cu care s-a laudat. Daca e asa, cum de conduce masina, cum de are permis de port arma si cum de calareste? Banii vorbesc".

Violenta e in sange

Actele de violenta ale primarului pesedist, Viorel Bubau, sunt binecunoscute in randul celor care au avut tangenta cu el. "Sunt multe zvonuri ca ar fi batut-o pe sotia lui, ca ar fi falsificat titluri de proprietate si alte infractiuni de drept comun. Are nenumarate procese cu pamanturi la Curteni.

S-a comportat dictatorial cu personalul din Primarie, dar, de frica lui, oamenii nu au curajul sa vorbeasca". Alte pareri completeaza imaginea neromantata a primarului birjar.

"Cu aceeasi cruzime si nesimtire si-a nenorocit si caii proprii, un tip meschin care si-a depasit conditia si nu realizeaza micimea caracterului sau". "Nu numai caii lui, ci si pe Carnaval, cal care nu este al lui, dupa cum sustine, ci al Directiei Silvice.

Doua accidentari ale lui Carnaval in aceeasi zi? Cu asta nu se lauda nicaieri?"

In loc de concluzie…

… alte doua comentarii. "Daca Bubau scapa si de data asta cu basmaua curata, e clar ca nu mai exista Justitie in Romania. Acum a disparut, pentru a nu i se vedea urmele de pe fata?!" sau

"Bubau e un nemernic. Bubau nu e la prima aventura de acest gen. El se bazeaza pe bani si pe coruptii pe care-i plateste gras. Are corupti in toate domeniile".

Incheiem cu o parere scurta, dar plina de intelesuri: "Depravatul".