Oana Zavoranu poate spune cu mana pe inima ca este o vedeta adevarata. Nu exista show de televiziune, nu exista emisiune radio care sa nu vorbeasca despre ea. Frumoasa bruneta spune ca s-a nascut sub o zodie norocoasa, din moment ce atat viata profesionala, cat si cea sentimentale sunt, parca „unse" cu cel mai fin ulei.

Oana recunoaste, totusi, ca „ratingul" i-a crescut simtitor imediat dupa ce a fost cooptata in telenovela „Numai Iubirea", si nu numai datorita relatiei de un an pe care o are cu Pepe.

Vedeta, care va termina in curand filmarile la telenovela mai sus mentionata, spune ca activitatea ei ca actrita nu se va sfarsi aici, afirmand ca, la toamna, le rezerva fanilor alte surprize...

Reporter: Care sunt noutatile din viata ta profesionala si din cea personala?

Oana Zavoranu: Acum filmez ultimele episoade din telenovela. Serialul are 100 de episoade, ceea ce inseamna ca ne apropiem de final. Asta nu inseamna ca voi renunta la actorie. In toamna, voi incepe alte proiecte, dar, deocamdata, trebuie sa pastrez secretul... Cat despre viata personala, imi merge mai bine ca niciodata. Am spus-o si o mai spun. Eu nu sunt iubita, ci adorata. Pepe este viata mea si consider ca mi-am gasit perechea. Cat de curand, ne vom si casatori, desi cred ca si acum suntem casatoriti. Un act nu inseamna nimic pentru noi...

Reporter: Nu te deranjeaza ca, de cand ai intrat sub lumina reflectoarelor, nu mai ai intimitate?

Oana Zavoranu: As fi ipocrita sa spun ca ma deranjeaza. Eu nu sunt ca alea care spun ‹Vai, ce mi-au facut ziaristii, ca ma agaseaza, ca ma urmaresc›. Cred ca celebritatea se masoara in numarul de articole pe care le scriu ziaristii despre tine, chiar daca, de cele mai multe ori, sunt niste exagerari. Ma uimeste si acum ca sare lumea pe mine pe strada si imi cere autograf. Ma simt flatata.

Reporter: Te vezi si in alte roluri decat cele de... scorpie?

Oana Zavoranu: Ciudat, dar, prima oara cand am citit scenariu si am vazut ce personaj este acela al Deei, am zis „Doamne, ce scorpie!". Tocmai de aceea am incercat sa o fac sa para mai umana, sa mai presar replicile ei cu nitel umor, sa nu para rigida. Si am reusit sa o fac sa placa oamenilor. La inceput, ma asteptam sa zica toti: „Doamne, cine stie ce-i face asta lui Pepe!".

Dar mi-am dat seama ca oamenii ma iubesc mai mult asa. Ma opresc pe strada si imi spun: „Oano, esti buna! Traiasca fetele rele! Tu esti sarea si piperul serialului". Ma iubesc deopotriva barbatii si femeile, ceea ce este o performanta.

Reporter: Totusi, cum ai intrat asa de bine in pielea personajului?

Oana Zavoranu: L-am studiat foarte bine. Mi-am dat seama ca nu ma prind rolurile de plangacioasa. Personajul pozitiv ce face? Plange, sufera... Pe cand personajul negativ e mult mai complex. Pot spune ca m-am implicat activ in scenariul serialului. Multe din replicile personajului eu le-am creat.

Reporter: Nu iti este greu sa filmezi scenele de amor? Pepe ce spune?

Oana Zavoranu: Este groaznic! Mai ales ca, in jurul tau, stau zeci de oameni care striga: „Atentie, dubla 2, beta 1, beta 2. Taiati!". Ce sa spun, numai scena intima nu e. Pepe intelege ca e vorba de meserie si de nimic altceva. Bine, nici mie nu mi-ar conveni sa il vad ca se pupa de zor cu gagicile prin videoclipuri, asa ca ii dau dreptate

Reporter: Totusi, ai fost vreodata goala in vreuna din scene?

Oana Zavoranu: Goala de tot nu. Chiar daca spatele este gol, in fata, la sani, se pune un fel de san fals, din silicon, care se aplica acolo si da impresia ca sunt goala. De fapt, trucul acesta se foloseste in majoritatea filmelor, pentru ca nimanui nu ii convine sa stea dezbracat in fata unui necunoscut.

Reporter: Ai pleca in America de Sud sa filmezi telenovele?

Oana Zavoranu: (rade) Nu! Adica, daca ar fi sa plec pentru cateva saptamani, as pleca. Dar sa-l iau si pe Pepe cu mine. Noi, separati nu stam nici o zi.

Reporter: Crezi ca se castiga mai bine din actorie, sau din televiziune?

Oana Zavoranu: Daca esti actor de teatru, in Romania, mori de foame. Stiu cazuri de actori tineri care iau salariu de 3 milioane de lei pe luna. Nici actorii mari, adica cei din generatia veche, nu iau mai mult de 10 milioane lei, ceea ce este strigator la cer. Alta este situatia actorilor care joaca in productii de televiziune. Se castiga bine... Nu ca in strainatate, unde sunt platiti cu milioane de dolari, dar, oricum, e bine.

Reporter: Am citit in presa ca ai luat masa cu Armand Assante. Ne spui si noua cum a fost si ce impresie ti-a facut?

Oana Zavoranu: Este adevarat. Armand Assante a fost invitat, de reprezentantii media Pro, la o cina de afaceri. Am participat la eveniment si mi-a placut mult, pentru ca am avut posibilitatea sa cunosc un mare actor.

Reporter: Cum este Assante?

Oana Zavoranu: Din punct de vedere fizic arata bine pentru varsta lui, este un barbat aratos. Iar moral, nu mi s-a parut un tip arogant. Nici nu avea cu cine sa fie, pentru ca, la masa erau oameni importanti. Acum, nu stiu cum este cu lumea de pe strada, poate cu ceilalti sa fie ingamfat. Nu stiu...

Reporter: Tot din ziare am aflat ca ai fost cu Pepe la Burj al Arab, cel mai luxos hotel din lume. Cum ti s-a parut?

Oana Zavoranu: Aaa! Un vis. A fost minunat. Sper sa mai ajung o data in viata acolo, macar in Dubai, daca nu chiar la hotel. Oamenii sunt minunati acolo, sunt incredibil de calzi si primitori. Un vis devenit realitate. Le doresc tuturor sa ajunga acolo, pentru ca merita.

Reporter: Ce vicii ai?

Oana Zavoranu: Ah, unul singur, cred. Cumparaturile. Sunt disperata dupa cumparaturi. La mine, nu stau banii nici lipiti de mine. Cum ii fac, cum ii cheltuiesc. Si nu ca ii cheltuiesc, ca nu-mi pare rau, dar ii dau pe chestii care nu imi sunt de nici un folos. De exemplu, daca mie imi place o pereche de pantaloni, imi cumpar perechea respectiva, dupa care imi iau unii identici, dar cu nu stiu ce fel de buzunare. Sunt groaznica. Zilele trecute, am plecat din magazin cu bratul plin de haine, mai mult sport. Bluzite, fustite, pantaloni. Macar imi fac acum toate poftele, ca dupa aia nu se stie niciodata...