Colonelul Gheorghe Harabor a fost numit inspectorul sef al proaspat infiintatului Inspectorat de Jandarmi al Judetului Constanta, pentru o mai buna indeplinire a sarcinilor el fiind ajutat de colonel Constantin Damian, prim adjunct, si colonel Constantin Andriescu, adjunct logistica.

Inspectoratul nou infiintat nu si-a inceput inca activitatea, dar probabil o va incepe pana la 15 iunie a.c. „IJJ Constanta este inca in faza de organizare, dar pana la inceperea sezonului estival (!!!) va fi operativ, astfel incat sa poata sa isi indeplineasca atributiile", a declarat colonel Gheorghe Harabor.

Tot de la el am inteles ca pentru sezonul estival exista un deficit de 400 de oameni, ce va fi asigurat cu efective din alte judete. Au fost prezentate si atributiile Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta care, spre surprinderea tuturor, in marea lor majoritate sunt identice cu cele ale Gruparii Mobile de Jandarmi Constanta.

In aceste conditii, nu intelegem rostul desfiintarii unei unitati de jandarmi si infiintarea a doua unitati ce au aceleasi atributii. Insa… mare e gradina ministerului pastorit de Vasile Blaga!