La braseria hotelului Hilton din Capitala, Muresan a incercat sa-l convinga pe Lacatus sa preia, de la finele actualului campionat, conducerea tehnica a clujenilor. Cei doi au discutat mai bine de o ora, de la 10.30 pana dupa 1 30, fosta glorie a Stelei fiind aproape de a semna un contract valabil pe cel putin doi ani cu gruparea din Gruia.

Lacatus este, in prezent, liber de contract, dupa ce a demisionat, in urma cu cateva etape, de la conducerea divizionarei B Inter Gaz Bucuresti. Discutand cu Lacatus, conducerea CFR Ecomax isi respecta promisiunea si negociaza doar cu antrenori nascuti in Transilvania. Marius Lacatus, castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, in 1986, a inceput fotbalul la FC Brasov.

In ultimele zile, mai multe nume au fost vehiculate pentru eventuala preluare a bancii tehnice a feroviarilor: Ioan Ovidiu Sabau, Dan Petrescu, Ion Moldovan, Aurel Ticleanu si Ionut Popa.

Intrucat Hagi este tot mai aproape de Steaua - relatiile sale cu baskanii de la Galatasaray inrautatindu-se in ultimul timp -, iar pretentiile financiare ale lui Dan Petrescu nu pot fi satisfacute decat de un club din Bucuresti, este putin probabil ca Lacatus, desi dorit de fani, sa mai ajunga pe banca tehnica a Stelei, acestuia ramanandu-i doar varianta Provinciei.

CFR Ecomax isi doreste, pentru viitorul sezon competitional, un antrenor cu principii moderne - diferite de cele ale actualului tehnician, Aurel Sunda.

Viitorul antrenor al echipei clujene va avea o sarcina dificila, fiind nevoit sa pregateasca formatia pentru vara anului 2007, cand "feroviarii" vor implini 100 de ani, iar patronul Paszkany Arpad intentioneaza ca echipa sa se califice in Cupa UEFA.