In momentul in care Partidul National Liberal si Partidul Democrat au hotarat sa-si dea mana, sa se lege la cap si sa-si spuna Alianta, cel putin la Constanta a fost clar, pentru toata lumea, ca lucrurile nu vor fi tocmai lapte si miere.

Mai precis, se stia ca Puiu Hasotti – liderul PNL Constanta si Stelian Dutu – liderul PD Constanta nu au una dintre cele mai fericite relatii, ba din contra.

Ca cei doi nu se iubesc – Puiu Hasotti si Stelian Dutu –, este una, dar, trebuie sa recunoastem, cu chiu, cu vai, cu impunsaturi mai mult sau mai putin evidente, s-au straduit sa coabiteze ca si o Alianta la nivel local.

De data recenta insa, cu siguranta si datorita diferentelor de opinie pe marginea alegerilor anticipate – se stie ca Partidul Democrat le doreste, in schimb Partidul National Liberal este mai mult decat reticent – cei doi lideri au incepu sa se calce pe bataturi.

Ba chiar s-a ajuns in situatia in care senatorul PNL Puiu Hasotti a facut referire la problemele pe care le are deputatul PD Stelian Dutu, si anume – potrivit parlamentarului liberal – ca democratul s-a plimbat prin prea multe partide, respectiv ca are probleme de ordin psihologic.

Pe de alta parte, si deputatul PD a raspuns, prin intermediul unui comunicat de presa, referitor la alte declaratii anterioare, facute de liberal.

Iar cat priveste afirmatiile senatorului PNL Puiu Hasotti, potrivit carora democratul ar avea „frustrari nejustificate psihologice", Stelian Dutu a tinut sa precizeze ca va organiza o conferinta de presa, pentru a-si exprima, pe larg, punctul de vedere. „Sunt declaratiile domnului Hasotti. Persoana lui Puiu Hasotti e prea putin importanta.

Mai important este partidul", a declarat, pentru „Replica", Stelian Dutu. Acesta a adaugat si faptul ca PNL nu-si respecta promisiunile. Ca problemele dintre cele doua formatiuni, la nivel local, se vor rezolva, se poate. Insa, intre cei doi, dupa asemenea declaratii, cu siguranta ca nu. Sau, in nici un caz, intr-un viitor apropiat.