Deputatul Gelil Esergehp este, cu titlul de interimar, pana la organizarea Congresului Partidului Romania Mare, peste patru luni, noul secretar organizatoric la nivel national al formatiunii politice mentionate.

Biroul Permanent al PRM a fost completat, in cadrul unei sedinte, cu cinci noi reprezentanti. Acestia sunt: Petre Popeaga, Vlad Hogea – care a preluat si conducerea Organizatiei PRM Iasi , Liviu Codarla – in grija caruia se afla, de acum, Organizatia PRM Bucuresti, Daniela Buruiana, respectiv Gelil Eserghep.

Proaspat ales secretar organizatoric la nivel national, deputatul PRM Gelil Eserghep ne-a declarat ca nu ii este frica de volumul de munca pe care il presupune noua functie.

„Cunosc teritoriul, noul statut implica deplasari in teren, dar acest lucru il faceam si inainte. Eu sunt o persoana echilibrata, bine integrata in structurile de partid, iar inainte tot in cadrul Departamentului Organizatoric imi desfasuram activitatea", a subliniat deputatul.

Potrivit deputatului PRM, deplasarile in teritoriu vor viza, din punct de vedere organizatoric si nu numai, anumite situatii care necesita verificarea, sunt oameni care trebuie ascultati si, nu in ultimul rand, exista cazuri in care, potrivit lui Gelil Eserghep, anumiti lideri de filiale au trait cu senzatia ca PRM se afla la remorca PSD-ului sau altui partid.

„PRM nu a fost, nu este si nu va fi la remorca nici unui alt partid. PRM este un partid puternic, este o voce distincta, iar acest lucru se stie, si se va sti de acum inainte si mai bine. Dupa aceasta sincopa – cum au numit-o unii, dar care nu este chiar asa, sa nu se inteleaga gresit – PRM va merge cu toate panzele sus", a declarat Gelil Eserghep.

Acesta a precizat ca plecarile din partid sunt departe de a fi de luat in seama si ca „anticipatele ne vor gasi puternici. De aceea, suntem alaturi de presedintele Traian Basescu, il incurajam in aceasta intentie de declansare a alegerilor anticipate".

Gelil a mai spus: „Ma bucur ca nu sunt in pozitia, si nu voi fi niciodata, de a linge acolo unde am scuipat. Asa cum s-a vazut, din felul cum am actionat, eu am fost din totdeauna alaturi de presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor. Iar toti cei care am fost langa el chiar i-am solicitat ca de acum inainte sa se implice si mai mult in coordonarea partidului".