Calitatile vindecatoare ale lui Marius Netedu, din Lugoj, nu sunt explicate stiintific in totalitate, deocamdata, dar existenta lor nu mai poate fi tagaduita. Doar un om din 10 mii se naste cu aceste puteri, care de cele mai multe ori, datorita ignorantei, raman nestiute. De cand Marius Netedu si-a descoperit harul, este manat de gandul de a fi in slujba binelui.

El face acum mari eforturi pentru a-i ajuta pe cei din jurul sau. Dotat cu un camp energetic superior, el poate vizualiza aura si invelisul energetic al unei persoane si poate astfel detecta cauzele bolilor. Pacientii sunt tratati cu palmele, care au rolul de conectare la campul energetic al tamaduitorului.

Neinteles si fara sprijin

De cand si-a descoperit calitatile estrasenzoriale, Marius Netedu s-a trezit izolat, atat la serviciu cat si acasa. Sotia sa a declansat un adevarat razboi psihologic impotriva lui si, in special, a calitatilor sale. Mai mult decat atat, in toate demersurile ei, sotia lui s-a asociat cu un preot, care o sustinea spritual, impotriva propriului sau sot.

"Principala cauza a afectiunilor hormonale si metabolice este stress-ul si gandirea negativa, care cauzeaza modificari ale campului energetic", spune Marius Netedu. El sustine ca poate ameliora si durerile unui bolnav in faza de metastaza generalizata, insa nu poate sa trateze maladiile congenitale.

Fiecare bolnav in parte este indrumat sa mearga la medicul de familie, sa-si faca analizele, iar medicatia prescrisa, coroborata cu puterea sa paranormala, va da rezultate surprinzatoare.

Primele semne

Intre anii 1985 si 1992, Marius Netedu a fost foarte grav bolnav. Suferea de palpitatiile inimii, iar consultatiile a 6 medici nu i-au adus nici o alinare. In anul 1992, in urma unei sincope, a fost dus cu salvarea si internat in spital. Medicii, neputinciosi, dupa cateva ore, l-au lasat sa plece acasa.

In ziua urmatoare, s-a intalnit cu o veche cunostinta, Ela Lazea Simon, din Timisoara, careia i-a marturisit supararile sale. Ela urma un curs de radiestezie si i-a propus o sedinta bionergetica. La aceasta sedinta, Ela a fost asistata de alti doi colegi, care urmau acelasi curs de radiestezie. Cei trei au descoperit capacitatile extresenzoriale ale lui Marius Netedu.

Campul sau energetic avea o raza de 48 m, fata de circa 3 m, cat are campul energetic al unui om normal. Atunci, s-a descoperit si cauza bolii lui: surplusul de energie.

Tratamente energetice

Pentru a-si regla campul energetic, Marius Netedu a inceput sa faca sedinte bionergetice, la inceput cu sfiala, apoi, vazand primele rezultate, mai indraznet. Toate aceste sedinte au fost gratuite. Mai intai a tratat cunostintele apropiate, iar apoi au apelat la calitatile lui si alte persoane.

Cu prilejul acestor tratamente, Marius Netedu a descoperit ca are succes in tratarea unor boli grave, cum ar fi: litiaza renala (pietre la rinichi), care necesita o sedinta zilnica timp de 5 zile; tratarea ulcerelor, care are nevoie de 7 zile, iar bolile de plamani, cum ar fi silicoza, dureaza 3 saptamani.Ulterior, el a mai descoperit in Lugoj si alte persoane, cu abilitati asemanatoare, si impreuna s-au hotarat sa se asocieze.

Gandirea pozitiva

Prima data cand ia contact cu un bolnav, Marius cauta sa descopere daca acesta gandeste negativ. Cu palmele, la circa 3 - 5 cm de cap, simte vibratiile negative ale campului energetic. Localizarea acestor vibratii in zona fruntii demonstreaza efectul gandirii negative a pacientului, despre persoana lui si despre persoanele din jurul sau.

Dupa examinarea campului energetic, tot prin intermediul palmelor, curata aura pacientilor , eliminand energiile negative. Cand extrage aceasta energie o simte in palme, ca pe o vibratie intensa.

Dupa aceasta "operatie", urmeaza refacerea campului energetic al persoanei tratate si, in functie de deficitul campului energetic, isi da seama de cate sedinte are nevoie fiecare suferind, pana la refacerea completa.