Venirea lui Dorinel Munteanu la CFR Ecomax i-a obligat pe conducatorii clujeni sa refaca lista de achizitii. Presedintele Iuliu Muresan a declarat ca, de acum, toate negocierile pe care le poarta cu diversi jucatori, impresari sau cluburi se fac la sugestia lui Dorinel.

"Nu ne putem permite sa transferam pe nimeni fara sa-l intrebam pe Dorinel, pentru ca el stie de ce jucatori are nevoie", a spus Muresan.

Conform unor informatii venite din interiorul clubului, pe lista de achizitii a lui Munteanu se afla si doi dintre fostii sai colegi de la Steaua Bucuresti, mijlocasul Florentin Dumitru si portarul Martin Tudor.

Dupa o perioada lunga de inactivitate, cauzata de o accidentare destul de serioasa, la genunchi, Florentin Dumitru pare sa fi iesit din calculele lui Oleg Protasov, noul antrenor al campioanei. Mijlocasul "de buzunar" al Stelei s-a operat in aceste zile la o clinica din Italia.

La fel se poate spune si despre Tudor, care, prin revenirea bielorusului Khamutovski si aducerea sarbului Dejan Pesici, pare sa-si fi pierdut postul de titular. Astfel, ambii vor primi o mana de ajutor din partea fostului coechipier.

Intrebat de redactorii ZIUA de Cluj, imediat dupa incheierea conferintei de presa, daca cei doi se afla in vizorul sau si daca a inceput sa negocieze cu acestia, Dorinel a raspuns mirat: "Dar de unde stiti? Da, cei doi sunt pe lista mea de achizitii. Pentru moment, atat va pot spune", a spus Munteanu.