Aurel Mircea Pop, presedintele interimar al PRM Mures, s-a inscris in PD, pe motiv ca a ajuns sa nu mai stie din ce partid face parte, intentie pe care o anuntasem deja in numerele anterioare.

Gestul sau a fost urmat si de alti membri ai filialei, cele mai sonore nume fiind consilierul judetean Cristian Tintosan si consilierul local Claudiu Maior.

Trecerea la democrati a fost facuta publica intr-o conferinta a PD, "migratorii" declarand ca nu au ales sa plece din PRM la o alta formatiune din oportunism, ci din cauza problemelor din de acum fostul partid, macinat de certuri inclusiv pe doctrina.

Pentru a intari ceea ce se vehicula deja de o vreme in interiorul PRM Mures, si anume posibilitatea ca cei de mai sus sa defecteze si sa plece, mai ales ca Aurel Pop era unul dintre presedintii considerati din "gasca tradatorilor" lui Cornel Ciontu, liderul executat si dat afara din partid, ex-membrii formatiunii lui Vadim au declarat ca ei se regaseau in linia populara a PPRM.

Claudiu Maior, fost vicepresedinte economic in PRM Mures, a devenit vicepresedinte al filialei locale a PD, iar Pop si Tintosan - fost presedinte al organizatiei judetene de tineret, au devenit secretari executivi.

In Consiliul Local Targu Mures a mai ramas un singur reprezentant al PRM si exista trei ai PD, iar in Consiliul Judetean Mures PRM ramane cu trei reprezentanti, ca si PD. In Consiliul Judetean, Alianta PNL-PD detine in prezent acelasi numar de membri ca si PSD, respectiv sapte.

In locul lui Aurel Mircea Pop, interimatul functiei de presedinte al PRM va fi asigurat de consilierul judetean Constantin Amza Margarit.

Noi ne intrebam doar daca urmeaza Florea?