Politistul-rapsod Lupu Rednic a incalcat legea, a abuzat de statutul de politist, si-a amenintat colegii „micimani", iar unui sofer care nu s-a dat deoparte din calea sa i-a rezolvat o amenda de 5 milioane de lei.

Aventura rutiera s-a petrecut pe strazile din Sighisoara si a fost relatata de Catalin Ursu, conducatorul auto care a avut ghinionul sa-l intalneasca in trafic pe proprietarul masinii cu numarul MM 99 LUP.

Aparent amuzant, Lupu si Ursu s-au intalnit pe drum. Deranjat de faptul ca masina din fata sa nu s-a dat deoparte exact in momentul in care a claxonat insistent, politistul-rapsod a scos pe geamul lateral un pet, probabil cu intentia de a-l arunca in colegul de trafic. Dupa efectuarea depasirii, Lupu a franat brusc (pentru a evita coliziunea).

Cand Ursu a trecut pe cealalta banda, politistul maramuresean l-a urmarit pana cand soferul din Sighisoara a oprit sa reclame unui politist manevrele neregulamentare si periculoase efectuate de "tovarasul de drum".

Dupa ce si-a declinat plin de importanta identitatea, politistul-rapsod i-a cerut agentului de politie din Sighisoara sa-l sanctioneze pe soferul care l-a deranjat si "sa-i trimita personal dovada amenzii, ca altfel ia masuri".

Ursu s-a ales cu o amenda de 5 milioane lei pentru ca "s-a adresat nepotrivit numitului Lupu Rednic", dar omul isi mentine ideea ca politistul-rapsod "poate sa fie si hip-hopp-er, atita timp cat a incalcat legea si a abuzat de statutul de politist". Asta-i povestea Lupului, mare om, mare caracter!