Si ce ne aduce in loc domnul Szabo si Consiliul Judetean. Ne aduce pe Florenta Odoreu, echipa pe care Consiliul Judetean vrea sa o finanteze si sa-i schimbe numele in FC Satu Mare.

Dupa ce si-a promovat in forta, dar nu pe merit, echipa satului natal in Divizia D, mister Szabo mai vrea o jucarie. O echipa de fotbal in C, nu in B, si care sa nu se numeasca Olimpia.

La ce i-o fi trebuind domnului presedinte al Consiliului Judetean o asemenea jucarie nu pricepem. Dar cit de credibil este domnul Szabo va lasam pe dumneavoastra sa decideti dragi suporteri ai Olimpiei.

In urma cu un an si citeva luni, intr-un meci decisiv pentru promovare, cel cu Universitatea Cluj, domnul Szabo i-a strins pe jucatori la marginea terenului si le-a spus: "Aveti de la mine fiecare jucator cite 10 milioane de lei prima suplimentara daca o sa cistigati meciul". Olimpia a invins cu 1-0 dar, din cele 10 milioane de lei promisi jucatorii nu au vazut nici un sfant.

Apoi, dupa meciul cu CFR Cluj, presedintele Szabo a afirmat in fata jucatorilor si gazetarilor: "Treaba voastra este sa jucati fotbal. Banii ne privesc pe noi si o sa ii aveti". Personal, intr-o discutie cu subsemnatul, acelasi domn Szabo a afirmat "Olimpia este a judetului si orasului si vom avea grija de echipa".

Mai mult nu spunem si va lasam pe dumneavoastra sa-l judecati pe presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, domnul Stefan Szabo. O concluzie se poate totusi trage, Consiliul judetean va lasa Olimpia sa moara.