Suparati ca nu sint bagati in seama de autoritati si ca Consiliul Judetean a refuzat sa acorde sprijin clubului, jucatorii si antrenorii Olimpiei au parasit ieri dupa amiaza cantonamentul.

Pe jucatori si antrenori i-am gasit ieri dupa amiaza la stadion cu bagajele facute. Toata lumea era afectata de situatia dramatica in care se afla echipa.

"N-are rost sa cheltuim putinii bani care mai sint. Putem sa ne pregatim si fara sa stam in cantonament" a declarat antrenorul Mircea Bolba.

Tiberiu Csik, cel mai cunoscut si cel mai bun jucator al Olimpiei ne-a declarat: "Am primit oferte foarte avantajoase de la Zalau, Oradea, Carei etc. Am refuzat cu gindul sa-mi inchei cariera la Olimpia. Ne doare ce fac domnii de la Consiliu. As dori ca domnul Szabo sa vina personal in fata noastra si sa ne explice de ce acum nu mai vrea sa ne ajute. Dar nu cred ca va avea acest curaj".

Legat de acest subiect, presedintele Catrinel Rat ne-a declarat: "In aceasta situatie nu mai este nimic de facut. Am sa declar toti jucatorii liberi de contract si am sa scot locul din Divizia B la vinzare".