Dupa cum se stie, la sfirsitul sezonului fotbalistic 2004/2005, Oasul Negresti a retrogradat in Divizia C. Se pare insa ca la Negresti nu mai este nici dorinta si nici putinta de a sustine echipa din punct de vedere financiar astfel incit FC Oasul sa isi continue activitatea in al treilea esalon. Drept urmare conducerea clubului Oasul Negresti a solicitat AJF-lui inscrierea echipei in Divizia D.

Legat de startul in noul sezon fotbalistic judetean, prevazut a se petrece simbata, am aflat ca pe la sediul AJF au trecut mai toti cei care vor sa isi inscrie echipele in campionat. Exceptie au facut reprezentantii echipelor FC Keizer Carei si Orizont Halmeu.

Cum termenul limita este marti 9 august, aceste echipe mai au la dispozitie doua zile sa se inscrie in viitoarea editie de campionat. Se aude insa ca, nici FC Keizer si nici Orizont Halmeu, nu mai doresc sa activeze in acesta campionat.

Noi speram ca este vorba doar de un zvon. Dar daca zvonul se va adeveri, iar cele doua echipe nu se inscriu in campionat, si nici Oasul nu va primi acordul FRF, cei de la AJF vor avea ceva de lucru. Cele doua serii din D vor avea mai putine echipe si vor trebui probabil reorganizate, iar programul meciurilor schimbat.