Opt firme liciteaza pentru lapte-corn in Arges

de Elena Iagar     Pitesti on line
Luni, 8 august 2005, 0:00

Toate cele opt societati comerciale care au cumparat caietul de sarcini pentru programul guvernamental lapte-corn au trecut de preselectia organizata astazi de Consiliul Judetean.



Firmele ofertante sint: pentru produsele lactate - Dorna Bucuresti, Lactag Pitesti si ICIL Tirgoviste, iar pentru produse de panificatie - Vlasia Pitesti, Vel Pitar Rimnicu Vilcea, Boromir Rimnicu Vilcea, Pajura Bucuresti si Casa Elena (S.C. Expres 95 Comimpex S.R.L. Buzoiesti).



Analizind ofertele depuse de cele opt societati, Comisia a aprobat participarea firmelor la licitatia electronica care va avea ca data de inchidere ziua de joi, 11 august 2005, ora 15.00. Desemnarea celei mai avantajoase oferte se va face automat.



In Arges, in anul scolar 2005-2006, 44.200 de copii (elevi ai claselor I-IV si prescolarii din invatamintul de stat) vor beneficia de produse lactate si de panificatie. Valoarea zilnica a unui pachet lapte-corn este de 9.700 lei.




















75 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri