Concursurile pentru ocuparea a trei functii de conducere din cadrul Politiei municipiului Reghin au avut loc miercuri, dupa pensionarea comisarului sef Chirila Macavei si elibe-rarea din functie a sefului Bi-roului pentru Investigarea Frau-delor si a seful Biroului Politiei Rutiere.

La concurs au participat sase candidati si au fost declarati admisi subinspectorul Mihai-Adrian Pop, ca sef al Biroului pentru Investigarea Fraudelor, subcomisarul Petru Gora, ca sef al Biroului Inves-tigatii Criminale, si comisarul Aurel Moldovan ca sef al Birou-lui Politei Rutiere, ulti-mul fiind singur la concursul pentru aceasta functie.

De asemenea, pana la sfar-situl lunii, va fi vacanta si functia de adjunct al lui Alexandru Campeanu, sef al Politiei Reghin, post ocupat de comisarul sef Pompei Valean. Momentan, acesta este in concediu medical, urmand ca apoi sa iasa la pensie.

Va reamintim ca functiile de conducere din Politia re-ghi-neana au devenit vacante, in urma unui control efectuat de conducerea IPJ Mures, in frunte cu comisarul-sef Ioan Nicolae Cabulea, care a constatat deficiente in activitatea celor trei sefi, acestia fiind destituiti din functie si detasati la Targu Mures.

Cei trei ofiteri vor fi numiti in functie la data de 15 august. Alte doua functii mai sunt scoase la concurs in cadrul IPJ, cea de sef Birou Politiei de Ordine Publica la Politia Targu Mures si adjunct al sefului Politiei Tarnaveni, perioada depunerii doasarelor pentru cele doua functii fiind inca deschisa.