Viceprimarul Tatar Ioan din Bixad, l-a batut joi seara pe Gheorghe Honca - primarul din Bixad. Adica pe seful lui direct. Scandalul a avut loc la orele 19:25 si cei doi participanti la bataie au pareri diferite vizavi de cele intimplate. Cazul in sine este o premiera in judetul nostru, pentru ca inca nu am avut asemenea bataie intre doi dintre alesii comunei.

M-a injurat de mama, dar nu l-am lovit, doar l-am impins - spune viceprimarul Tatar Ioan

Tatar Ioan, viceprimarul din Bixad, facind parte din fostul partid taranist: "Era joi seara si asteptam in fata Primariei sedinta care trebuia sa inceapa la ora 19. Eu trebuia sa-mi prezint raportul de activitate, asa cum mi s-a cerut la sedinta precedenta. Sedinta nu s-a mai tinut insa pentru ca primarul nu a deschis sediul Primariei.

Eu asteptam in masina impreuna cu un consilier, cind a aparut primarul Honca. Acesta s-a luat de mine si m-a facut nemernic, dupa care a inceput sa ma injure de mama. Am devenit foarte nervos, pentru ca nu permit nimanui sa ma injure de mama, mai ales ca mama mea a murit cind sora mea cea mica avea doar 4 luni, iar noi cei noua frati am crescut cu greu.

Am coborit din masina si l-am rugat sa nu ma injure si pina la urma a plecat acasa. M-a sunat peste citeva minute pe celularul sau si m-a chemat sa merg acasa la el, dar ma injura mereu. M-am dus la el acasa si a continuat sa ma faca nemernic si tradator, desi nu am avut nici o vina. Apoi mi-a spus ca ma f.... in gura si alte injuraturi. Am devenit foarte nervos si mi-am pierdut cumpatul.

M-am apropiat si l-am prins cu mina de barbie si l-am impins un pic. S-a dezechilibrat si a cazut lateral lovindu-se si la cap, zgomot pe care l-am auzit si eu. Era beat si atunci, la fel cum este in fiecare zi cind conduce pentru ca nimeni nu il opreste. Sigur ca acum imi pare rau, dar acest om este insuportabil.

El sfideaza pe toata lumea: pe viceprimar, pe consilieri, pe salariatii primariei, dar si pe simpli sateni. Cine e de vina atunci?"

M-a lovit cu pumnul si cu piciorul in gura - spune primarul Honca Gheorghe

Pe Gheorghe Honca - primarul Bixadului, l-am intilnit la barul sau din centrul comunei Bixad. Avea fata umflata de parca 10 albine l-ar fi intepat recent. Sigur ca despre bataie el relateaza altfel: "A venit Tatar la mine in curte sa ma bata. M-a lovit in fata, apoi dupa ce am cazut a dat si cu piciorul in gura. Daca nu ma aparam, aratam altfel.

El s-a aliat cu dusmanii si nu e prima oara ca am avut probleme cu el. In iarna a zis ca imi taie urechea. Are noua frati, tineri cu totii si se simte tare in Bixad. Am scos azi certificat medical si il voi da in judecata. Ar fi bine totusi sa nu scrieti de caz in ziar, acum inainte de sarbatoarea Sfinta Marie. Poate ne vom si impaca totusi intre timp."

Satenii spun ca "Arabul" l-a facut K.O. pe "Halbu"

In Bixad satenii nu discuta altceva acum decit faptul ca Arabul l-a batut la Halbu. "Arabul" fiind porecla viceprimarului Tatar, iar "Halbu" porecla primarului Honca, asa cum sint ei cunoscuti mai bine, pentru ca in Bixad ala nu e om care nu are si o porecla.

Oamenii ne-au cerut sa scriem si faptul ca "Arabul" l-a facut K.O. pe primar, iar meciul de kick box s-a incheiat cu victoria viceprimarului. Am indeplinit si dorinta satenilor, care ne-au adus la cunostinta acest caz, dar nu stim inca ce va fi de Sfinta Marie, daca presedintele Traian Basescu va raspunde pozitiv la invitatia primarului Honca de a participa la sarbatoarea bixadenilor.

Pina luni insa si fata primarului se mai poate dezumfla putin, fiindca o cirpa inmuiata in apa si otet, aplicata in zonele tumefiate, are efecte miraculoase.