Miliardarul american Jeff Green, proprietarul luxosului yacht care l-a adus pe Mike Tyson la Constanta, s-a aratat interesat de initierea unor afaceri imobiliare in orasul-port de la Marea Neagra.

De asemenea, omul de afaceri american care detine numai in Los Angeles 6.000 de apartamente va reveni vara viitoare in Portul Tomis la bordul aceleiasi superbe ambarcatiuni, insotit de yachturile din aceeasi clasa apartinand altor americani membri ai clubului select al miliardarilor. La data de 24 august a.c.

superbul si luxosul yacht „Summerwind” a acostat in Portul Turistic Tomis, cu intentia de a ramane la Constanta o zi.

Numai ca proprietarul yachtului-miliardarul american Jeff Green-impreuna cu oaspetele sau de onoare-renumitul pugilist profesionist Mike Tyson-au decis sa-si prelungeasca escala la Constanta pana la trei zile, motivul fiind atractia exercitata asupra lor de frumusetile Constantei, aici aducandu-si contributia se pare si unele dintre reprezentantele sexului frumos din urbea tomitana.

Dincolo de motivatiile conjuncturale care i-au determinat pe bogatii pasageri de pe „Summerwind” sa-si amane plecarea, prezenta lor si mai ales placutele impresii cu care acestia au parasit Constanta reprezinta un pas inainte pentru dezvoltarea turistica a municipiului resedinta de judet.

Asa cum era normal, atentia mass-mediei si a publicului a fost indreptata aproape in exclusivitate catre Mike Tyson, vizita celebrului boxer fiind urmarita in cele mai mici si mai intime detalii.

Numai ca poate mai importanta decat prezenta vedetei boxului profesionist a fost cea a miliardarului Jeff Green, unul dintre cei mai mari actori ai pietei imobiliare din Los Angeles, unde detine nu mai putin de 6.000 de apartamente.

Jeff Green ar putea deveni un investitor strategic pentru Constanta

Potrivit primarului Radu Mazare, bogatul om de afaceri american, ale carui tranzactii imobiliare, concentrate in special in metropola de pe tarmul Oceanului Pacific, sunt extinse si in alte regiuni ale SUA a fost placut impresionat de Constanta, un argument forte in luarea deciziei de a investi tot in domeniul imobiliar si in orasul romanesc de la malul Marii Negre.

Dupa discutiile purtate cu Green, edilul sef al Constantei a precizat ca omul de afaceri american isi va incheia croaziera europeana in doua-trei saptamani si va pleca in SUA. Atunci se vor putea relua discutiile cu liderul pietei imobiliare din Los Angeles, in vederea unor posibile investitii ale acestuia la Constanta, a aratat Mazare.

De asemenea, tot cu prilejul intrevederii avute cu primarul municipiului resedinta de judet, Jeff Green a mai spus ca intentioneaza sa revina vara viitoare cu yachtul sau in Portul Tomis, insa de acea data miliardarul va fi insotit si de prieteni de aceeasi conditie financiara care vor sosi la Constanta la bordul unor yachturi la fel de luxoase ca si „Summerwind”.

Acest tip de turism bazat pe atragerea unor persoane foarte bogate este extrem de benefic pentru Romania prin sumele enorme pe care respectivii turisti de lux le pot cheltui in tara noastra, a adaugat Radu Mazare.