In ceea ce priveste profilul acestuia, nu cred ca este cazul sa va dau prea multe explicatii, mie mi se pare suficient de edificator. Dincolo de brutala lipsa de pudoare a initiatorilor paginilor de net mentionate, am apreciat capacitatea lor de a spune lucrurilor pe nume, fara ocolisuri.

Locatii pe net cu astfel de profil - sa-i zicem "matrimonial - combinativ" sunt cu zecile, fapt care denota interesul, in special al tinerilor, pentru intilniri lipsite de inhibitii. Ascunsi in spatele unor nick-uri (pseudonime) sute de mii de oameni cauta parteneri pe net.

Ca acest parteneriat se poate intinde de la o relatie de amicitie pana la una aflata in imediata vecinatate a unui angajament facut in genunchi, sub pirostrii, ori la o simpla relatie "de o noapte" este irelevant. Relevant este, insa faptul ca in spatele acestor nickuri, pendulind intre curaj si timiditate, sunt oameni aflati in cautarea a "ceva" ce nu pot, ori nu stiu gasi in viata "reala", sa-i zicem.

Mentionez faptul ca prahovenii nostri sunt bine reprezentati in rindul cautatoarilor de parteneri pe net. Inregistrarea pe oricare dintre aceste site-uri presupune oferirea unui minim de informatii despre propria persoana, cu amanunte privind aspectul fizic, virsta, preferinte etc. Informatiile cu pricina intra intr-o baza comuna de date, accesibila membrilor.

In functie de aceste informatii, gasesti pe cineva potrivit propriilor idealuri, ori te gaseste cineva pe tine. Multe dintre fete (probabil ca si dintre baieti) ofera "companie" contra cost, sau "just for fun". Data fiind amploarea fenomenului, ne-am gindit sa abordam fenomenul din perspectiva... protagonistilor.

Debutul este acela al conversatiilor pe chat. Ele pornesc de la discutii banale, pe diverse subiecte, conversatia devenind, dupa putin timp, mult mai personala. Nu voi lungi vorba prea mult... Partenera mea de chat, ascunsa in spatele unui incitant pseudonim, nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a isi declara disponibilitatea pentru o intilnire.

Urma sa ne cunoastem, sa vedem daca prezenta fizica a fiecaruia dintre noi era la fel de agreabila precum conversatia pe "net". Daca urma sa trecem proba "vazut-placut", urma sa petrecem seara impreuna, fara implicatii si respnsabilitati ulterioare. O intilnire pentru o noapte si atit. Intilnirea a decurs bine, cel putin din punctul meu de vedere...

Mi-am declinat identitatea si intentiile... Dupa citeva momente de stupoare cu evidente nuante de indignare si dupa ce si-a stapinit impulsul de a-mi da cu poseta in cap, M*** (numele ei incepe cu initiala respectiva) a hotarat sa ma ajute in realizarea prezentului material. Mi-a marturisit ca este o obisnuita a intilnirilor de tipul "sex fara sentimente - o data si pa!".

Impreuna (in sensul ca ea dicta, iar eu luam notite) am pus cap la cap o serie de sfaturi pentru cei care sunt atrasi, ca si M*** de mirajul aventurii de o noapte, cu o (un) necunoscut(a).

In primul rind, verifica in ce masura autodescrierea telefonica ori pe chat corespunde adevarului, diferentele flagrante pot indica multe despre firea partenerului.

La tine acasa...

La tine acasa este nerecomandabil sa aduci persoane necunoscute, nu sunt rare cazurile in care proprietarul apartamentului a ramas... in proprietate cu un patrimoniu mult diminuat... Sunt "semne" care indica intentii rele, daca nu pentru moment, pentru o "vizita" ulterioara.

Priviri aruncate cu coada ochiului, ori intrebari legate de numarul de persoane care mai locuiesc cu tine, ori de programul zilnic al acestora, ar trebui sa te puna serios pe ginduri... Mai bine dai banii pe un hotel.

Daca pentru clipele petrecute impreuna ati convenit asupra unei forme de plata, recomandarea "specialistei" mele a fost aceea de a nu da banii pentru a fi dusi cuiva care asteapta afara... Au fost cazuri ale unor barbati care au racit zdravan asteptind zadarnic cu pantalonii in vine ca fata sa se intoarca...

In eventualitatea in care "actiunea" are loc la ea...

Nu este rau ca, in prealabil, daca ati vorbit la telefon, sa asculti cu atentie... Voci masculine care se aud in fundal, ori manele date la maxim sa iti sugereze ca ar fi mai bine sa faci un dus rece, situatie in care, chiar daca nu se comparara cu o partida de sex, e lipsita de complicatii potentiale!

Daca totusi ajungi la ea, nu ar fi rau sa te gindesti la urmatoarele aspecte: Este preferbil sa mergi cu taxi-ul, evitind in felul acesta riscul de a ramine fara masina, ori componente ale ei... Iar daca mergi cu masina, ai grija pe unde lasi cheile, in asa fel incit sa nu se "piarda".

Bazeaza-te pe farmecul personal, fara a incerca sa impresionezi prin bogatia ornamentelor si accesoriilor care te impodobesc. Risti sa ramii fara obiectele de valoare. Nu ar fi rau sa lasi acasa actele de identitate, astfel incit adresa ta sa ramina confidentila pentru partenerul despre care, de fapt, nu stii nimic.

Este bine sa fii atent la imprejurimi... blocul, scara acestuia, daca sunt persoane care stau prin preajma fara vreo treaba aparenta, lasind, insa, impresia ca supravegheaza zona. Cu atit mai mult, daca apare o terta persoana, care sa iti atraga atentia ca nu esti de capul tau si ca fata e "sub protectie".

Ori care iti cere sa platesti inainte, vorba nu mai stiu cui: "simplifica peisajul si tai-o acasa". Ori e peste, ori e unul dintre indivizii care vor participa plini de entuziasm la punerea in scena a unei mici drame menita, in functie de imaginatia organizatorilor, sa te lase mult mai sarac decit erai...

Inainte si... dupa

Dupa ce ai ajuns la ea acasa, pune citeva intrebari, in cadrul unei mici conversatii prealabile. Raspunsurile primite te pot incuraja sa continui sau sa faci cale intoarsa. De exemplu, incearca sa te asiguri ca, pentru rastimpul pe care ati convenit sa-l petreceti impreuna, nu exista riscul unor alte "vizite" (colege de camera, verisoare ori, si mai rau, prezente masculine).

Si, daca tot discutati, conveniti asupra "programului" pe care urmeaza sa il aveti si a eventualelor costuri. Ca sa nu aveti discutii "dupa"! Fa un dus si asigura-te ca nu ai facut numai tu. Nu risti sa fi catalogat drept nesimtit si "porcul dracului".

Mai mult, aspectul general al baii vorbeste limpede despre ideea proprietarului ei despre notiuni importante (date fiind circumstantele), cum ar fi IGIENA. Aceeasi atentie va fi acordata locului efectiv de desfasurare a ostilitatilor: asternuturile pot constitui o cronica elocventa in ceea ce priveste persoana care doarme (mai mult ori mai putin) in ele.

Pe linga amintirile de neuitat legate de o partida reusita de sex, poti pleca acasa cu un pachet la fel de greu de uitat de afectiuni, cum ar fi hepatita, tuberculoza, sifilisul, gonoreea, trichomoniaza urogenitala, gonococia (mai cunoscuta ca "blenoragie") etc.

Cu putin ghinion si multa neatentie, itipoti imbogati vocabularul medical cu o plaja impresionanta de denumiri... Nici rugaciunile nu strica, mai ales daca iti trece prin minte ideea ca ai putea lua SIDA! In general, corpul partenerului este destul de expresiv - nu ma refer la estetica: pete, roseli, iritatii, singerari ori exfolieri ale pielii ar trebui sa te puna pe ginduri... Ignora-le si vei avea la ce te gindi... dupa.

Inainte de a porni spre casa, fa un dus. Apoi, verifica-ti inventarul: bani, acte, bijuterii, mobil (daca ai ignorat sfaturile de mai devreme).

Una peste alta, ar trebui sa va ginditi bine inainte de a face pasul despre care am vorbit... Morala, religia, integritatea propriei sanatati ar trebui sa va determine sa ramineti undeva in zona "clasica" a relatiei cu sexul opus. Iar daca va doriti un strop de romantism, de duiosie... nu astfel le veti descoperi.