Locuinta unui aradean a fost incendiata, in stil mafiot, in noaptea zilei de luni spre marti, flacarile producand pagube de cateva zeci de milioane de lei vechi. Din primele cercetari ale politistilor a reiesit faptul ca focul a fost pus intentionat, la fata locului gasindu-se trei sticle in care se presupune ca s-ar fi aflat "cocktail-uri Molotov".

"Din ceea ce s-a verificat la fata locului, am inteles de la oamenii legii ca sunt dovezi ca focul a fost pus intentionat. S-au gasit sticle gen "cocktail Molotov" in apropierea locuintei incendiate", sustine prim-adjunctul comandantului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Vasile Goldis", Ioan Sechel.

Proprietarul casei incendiate, Mihai Krah, a spus ca a fost trezit de zgomotul geamului spart de la strada. Au ars tot mobilierul, aparatura electrocasnica din doua camere si bucataria. Krah sustine ca, in urma cu cateva zile, el a fost amenintat de cativa membri ai lumii interlope din oras, care i-ar fi ucis fratele cu mai multi ani in urma.

El a adaugat ca a fost amenintat de mai multe ori cu incendierea casei si cu uciderea intregii familii.