Ea nu a acuzat direct vreun serviciu special, spunind ca "...este foarte posibil ca orice persoana care dispune de citeva zeci de mii de dolari sa-si procure o aparatura speciala pentru ascultare si inregistrare la distanta".

Dorina Mihailescu, care si-a dat demisia din functia de parlamentar si acum indeplineste o functie de conducere in cadrul CNVM, ne-a declarat chiar ca este foarte posibil ca asa-zisele stenograme sa fie opera unor indivizi care au mixat inregistrarile si au adaugat la ele pasaje compromitatoare.

"Este foarte usor pentru cineva care dispune de aparatura performanta sa faca inregistrarile si apoi sa le pigmenteze cu diverse alte elemente.

Asta nu reprezinta, intr-un stat de drept, un motiv de a angrena intr-o structura de vinovatie penala o persoana. In timpul sedintelor Delegatiei Permanente a PSD nu s-au facut stenograme, iar punerea sub acuzare in acest dosar este o aberatie", a conchis fostul deputat.

In ce priveste continutul materialelor scrise si care au fost prezentate drept stenograme ale conducerii social-democratilor, Dorina Mihailescu a spus ca nici macar nu stie ce contin, pentru ca n-a avut curiozitatea sa le citeasca.