Incepind din 9 septembrie 2005, clientii care doresc sa achizitioneze noua versiune Logan, echipata cu motorul diesel 1.5 dCi 65 CP, pot comanda acest vehicul la orice dealer din reteaua autorizata Dacia.

Avansul minim pentru lansarea unei comenzi este de 5.000 RON. Clientii care doresc pot insoti comanda de o cerere de finantare (credit sau leasing) la sediul oricarui dealer. Vehiculele vor fi livrate incepand din data de 4 octombrie 2005.

Gama Logan diesel 1.5 dCi 65 CP este propusa clientilor in 3 versiuni de echipare : Ambiance, Preference si Laureate.

Logan Ambiance 1.5 dCi este propus spre vanzare la un pret de 7.270 de euro. Aceasta versiune dispune in serie, printre altele, de airbag sofer, sistem de antidemaraj electronic, centuri de siguranta fata in 3 puncte, reglabile pe inaltime, inchidere centralizata si geamuri colorate. Sistemul de servodirectie si radiocasetofonul codat 2X15W sunt oferite optional.

Versiunea Preference 1.5 dCi dispune, in plus, in serie, de servodirectie, airbag pentru pasagerul din fata, geamuri fata electrice, radiocasetofon si sistem de inchidere centralizata a portierelor cu telecomanda. Logan Preference 1.5 dCi este oferit la pretul de 7.970 de euro.

Aerul conditionat, proiectoarele de ceata, retrovizoarele exterioare cu reglaj electric si degivrante, precum si computerul de bord sunt echipamente care intra in dotarea standard a versiunii Laureate 1.5 dCi. In plus, printre altele, aceasta mai dispune de radiocasetofon codat cu patru boxe de 15 W si de un sistem de reglare a scaunului soferului pe inaltime si lombar.

Logan Laureate 1.5 dCi poate fi achizitionat la pretul de 8.670 de euro. Data de deschidere a comenzilor pentru aceasta versiune va fi comunicata ulterior.

Clientii interesati de achizitionarea unui autovehicul Dacia vor beneficia de o oferta completa de produse financiare, din partea grupului RCI Romania, prin filialele sale RCI Finantare si RCI Leasing: credit in lei sau in euro pentru persoane fizice si leasing in euro pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice.

In perioada 29 septembrie – 31 octombrie, RCI vine cu oferte promotionale de credit - o rata de 299 RON /luna si leasing – o rata echivalenta cu 299 RON/luna pentru toate versiunile Logan.

Dacia va organiza in toata reteaua sa comerciala o ampla operatiune „Porti Deschise", intre 29 septembrie si 3 octombrie, pentru a permite publicului sa descopere in cele mai mici detalii, noua gama Logan diesel 1.5 dCi, precum si oferta de servicii asociate (finantare si post-vanzare).