Relatia Anei Maria Ferentz, solista trupei Demmo, cu omul de afaceri Marcel Toader a luat mult mai devreme decat s-ar fi asteptat oricine turnura pe care si-a dorit-o cantareata. Astfel ca la foarte scurt timp dupa ce au inceput sa iasa impreuna, cei doi s-au cununat civil in urma cu doua saptamani, prezenti fiind doar doi martori.

Am ales sa nu invitam pe nimeni la cununia civila, fiindca si asa la nunta vor veni cam 400 de persoane”, a declarat Ana Maria Ferentz pentru cotidianul „Replica”. Referitor, insa, la ceremonia religioasa si la petrecerea de nunta, acestea vor avea loc pe 31 decembrie, in Sibiu, desi initial cei doi au dorit sa aiba loc in Grecia.

„Au intervenit mai multe probleme si nu a mai fost posibil sa mergem in Grecia. Oricum, Sibiul este un oras minunat si este si faptul ca nasii nostri sunt proprietarii hotelului unde va avea loc petrecerea”, a precizat artista, adaugand ca nu este superstitioasa in ceea ce priveste anumite obiceiuri din ziua nuntii sau dinainte. „Eu nu cred in porcarii din astea.

stiu doar ca aduce ghinion sa-mi vada rochia de mireasa inainte de nunta, dar nu cred ca e adevarat”, a marturisit Ana Maria.