Am putea spune ca este treaba ei si fiecare face ce poate cu ceea ce l-a inzestrat natura.

Ea atrage atentia insa si din punct de vedere jurnalistic, mai ales dupa ce a determinat mediatizarea raporturilor de natura sexuala pe care le-a avut cu procurorul Gheorghe Leuca, fostul sef al sectiei penale a Parchetului Bihor si a incercat sa explice mai multe evenimente locale de interes public din prisma partidelor lor de sex.

In pauzele dintre acestea, se pare ca ei discutau si “afaceri”. Ca a fost dragoste din partea ambilor amanti sau numai “un strop de nebunie”, nimeni nu poate sti cu certitudine.

Sigur este insa faptul ca Simona Hexan a profitat din plin de influenta pe care a avut-o asupra procurorului Leuca si a stiut sa o converteasca in bani si alte avantaje. In fond, spune romanul, curva ramane curva toata viata. Ceea ce se dovedeste si din intamplarea pe care o publicam mai jos.

GAZETA a avut o atitudine rezervata in scandalul provocat, anul trecut, de proxeneta Simona Hexan, apropiatii acesteia si anumite publicatii locale. Cu toate ca au fost mai multe tentative de a ne atrage, nu ne-am lasat pacaliti. Desi, sa recunoastem, subiectul este savuros si tentatia jurnalistica mare.

In acest moment, pe baza datelor furnizate de investigatiile noastre, putem demonta si prezenta adevaratul caracter al proxenetei Derecichei, care a incercat sa se autovictimizeze ca “sclava sexuala” a procurorului Leuca. Oferim cititorilor si o alta fateta, pana acum destul de ingenios ascunsa, a acesteia.

Faptul ca nu suntem subiectivi sau interesati este usor de observat si din imprejurarea ca, in articolele noastre anterioare, GAZETA a fost la fel de dura si intransigenta si cu celalalt personaj implicat in aceasta afacere, controversatul om de afaceri, Marcel Sumalan,

Un bordel poate fi o investitie serioasa

De unde o fi adunat Simona Hexan banii cu care intentiona sa construiasca un hotel, nu este greu de ghicit. Are balta peste, daca tot am inceput cu proverbele. Ce secrete urma sa mai ascunda si acest imobil intre zidurile lui, se poate usor banui.

Oricum, la data de 22 octombrie 2002, s-a incheiat si semnat contractul de antrepriza intre S.C. Total Group SMG S.A., reprezentata de Sumalan Marcel Gavril si S.C. Monaben S.R.L., reprezentata de Hexan ( Derecichei ) Simona.

Antreprenorul se oblige sa execute, prin preluare in antrepriza generala, lucrarile de constructii-montaj pentru obiectivul “Hotel D+P+3E” pana la 15 iulie 2004, “in situatia asigurarii de catre investitor a conditiilor de incepere a lucrarilor (avize, acorduri, finantare)”.

Senatorul curvelor este in zona

Amplasamentul viitorului bordel intrunea toate conditiile cerute de legislatia europeana pentru astfel de stabilimente. El este situat intr-o zona retrasa a Oradiei, in apropierea livezilor de la iesirea spre Cetariu.

Orice locas de cult este la o distanta suficient de mare fata de viitorul loc de desfrau, astfel incat prezenta femeilor de moravuri usoare sa nu-i tulbure pe credinciosi si sa nu le devieze cararile. Nici scoli nu sunt in zona respectiva.

Intamplator sau nu, fostul senator Vasile Duta si-a cumparat si el o casa, in perioada respectiva, la circa 300 de metri de viitorul bordel.

El a ramas in memoria colectiva atat prin proiectul de lege ce urma sa legalizeze prostitutia in Romania, cat si prin vizitele “de documentare” pe care le-a intreprins, in acelasi scop generos, la anumite localuri deocheate controlate de fratii Sile si Nutu Camataru, in Bucuresti! Daca Monica reusea sa-si duca la capat opera, Duta, politicianul PRM-PSD, bihorean prin adoptie, scapa de drumurile obositoare la bordelurile de pe alte meleaguri.

Monica vrea banii inainte

Intre timp, dupa semnarea contractului de construire a imobilului, botezat cu multa gingasie “hotel”, a izbucnit scandalul de prostitutie de la salonul de “masaj” erotic “Monik”.

Scoase de politie sub reflector, curvele au ramas fara hogeac, dar si fara clienti, iar economiile li s-au epuizat repede. Monica ia - cu barbatia acumulata in atatia ani de munca - hotarari dramatice si se hotaraste sa amane visurile de onorabilitate.

Intelege ca, pentru o vreme, va trebui sa renunte la visul de a taia facturi si chitante pentru prestatiile ei si ale fetelor experte in sex. La data de 18.08.2003 semneaza un act de reziliere a contractului de antrepriza si un angajat al SC TOTAL GROUP SMG face un angajament de plata privind restituirea avansului de 8000 USD.

In aceeasi zi, Monicai i se achita 4000 USD , iar pana la 22.01.2003 (!!!) firma lui Sumalan trebuia sa-i plateasca diferenta de 4000 USD.

Practic, la 18.08.2003, se incheie un angajament pentru o plata care se va face ulterior , dar in acelasi timp si cu 8 luni inainte! Monik nu se impiedica de fleacurile avocatilor, ea stie ca vrea banu’ jos si gata! De fapt, suma nu era reala intrucat Sumalan ii dovedeste ulterior ca prin 4 avize i s-au livrat materiale in valoare de 162.878.369 lei, deci cei 4000 USD pretinsi pentru viitor acopereau debitul ce trebuia restituit, iar datoria era practic stinsa la acea data.

Sumalan a fost terminat

Abia acum ne putem pune intrebarea in ce masura si-a folosit Monica farmecele asupra functionarilor statului ca sa-l termine pe Sumalan. Nu stim daca necazurile judiciare ale controversatului afacerist au vreo legatura cu talentele sexuale ale Monicai.

El sustine ca Total Group nu si-a putut face apararea din motive obiective, respectiv actele societatii erau sechestrate la Politia Municipiului Oradea , sectia infractiuni economice, pentru cercetarea unei asa-zise evaziuni fiscale.

Actele i-au fost restituite abia in luna februarie a acestui an, mult dupa debarcarea lui Leuca, dar imediat dupa instalarea noii puteri. La data de 24.10.2003 s-a pronuntat Sentinta nr. 5599/2003 a Judecatoriei Oradea, pe care Monica o investeste rapid cu formula executorie si se formeaza dosarul executional nr. 152 (256)/2004 la Biroul Executorului Judecatoresc Negrau Mihai.

Imediat ce a intrat in posesia documentelor necesare, ridicate nejustificat de politie, Sumalan a putut introduce contestatie la executare si a facut dovada ca debitul invocat de fosta sa partenera de afaceri nu exista.

La 13 aprilie 2005 a introdus cerere de suspendare a executarii silite pana la solutionarea contestatiei la executare, si, in mod legal, BEJ Negrau Mihai a suspendat orice act de executare in baza certificatelor de grefa emise de Judecatoria Oradea , care atestau suspendarea cauzei

Jocurile de glezna a la Monik

Cand Simona a aflat de sistarea masurilor de executare , ea a formulat nervoasa o cerere de schimbare a executorului judecatoresc, care ii este admisa cu usurinta de judecatorul Ovidiu Ciuma.

Se pare ca nu i-a adus la cunostinta magistratului aspectele cu privire la existenta cererilor de suspendare a executarii silite si de contestatie la executare, dar nici Ciuma nu a fost prea interesat si de acest aspect.

El nu a ridicat ochii prea sus si a incuviintat continuarea executarii silite in acelasi dosar , dar noul executor judecatoresc, abilul fost avocat Gheorghe Beiusan, a deschis smechereste un nou dosar executional sub nr. 97/2005 .Fara sa indeplineasca procedurile de licitatie (respectiv evaluarea autoturismului , participarea la licitatie a cel putin 2 persoane valabil licitante), Beiusan nu scapa nici el de vraja Simonei si incheie un act de adjudecare in data de 09.05.2005 pentru un autoturism Nissan Patrol, jeep pe care l-a “vandut” proxenetei, inca de la prima licitatie, cu fabuloasa suma de 5000 USD!

De dragul tau, Simonica

Bubele acestei “executari” i-au adus pe cap lui Beiusan un dosar penal. I se reproseaza abuzul si falsurile pe care le-a savarsit pentru a-si satisface clienta. Numai exemplificativ, aratam cum s-a lasat Beiusan legat la ochi.

Astfel, chitantele pentru depunerea garantiei de participare sunt ulterioare, datate 10.05.2005 si nu 09.05.2005 , cum a consemnat in procesul verbal de adjudecare ca sa-si ascunda fapta. Actul de adjudecare nu a fost comunicat firmei “executate”, pentru a avea posibilitatea sa-l conteste.

Beiusan a dat o aparenta de legalitate recuperarii in forta, realizate anterior “licitatiei” de proxeneta in curtea sediului Nissan, cand a fost “ajutata” de un lacatus care a operat cu o dalta la incuietoarea masinii lui Sumalan.

Pentru ca i s-a impotrivit si nu a lasat-o sa-i ia masina din mana, Dericichei Simona a fortat-o pe consiliera lui Sumalan sa intre in masina ei si a dus-o la politie! Cine si ce tratament preferential i-a acordat acolo proxenetei, veti afla curand.

Simona Hexan are antecedente in colaborarea cu organele. In timp ce era arestata pentru prostitutie, ea face un troc cu procurorul-escroc Viorel Gavra si a declarat ca a fost martora la uciderea unei rude, dosar care figura cu autor necunoscut. A doua zi, a fost eliberata din arest.

Omul a fost ulterior achitat in instanta de acuzele formulate pe baza declaratiilor unui martor cu asemenea credibilitate.