Ca nu cumva gurile rele sa creada ca in PNL Constanta exista nemultumiri, asa cum se intampla pe la altii, presedintele organizatiei judetene, deputatul George Dragomir a declarat ca lucrurile au inceput sa se aseze cum nu se poate mai bine.

Cu alte cuvinte, o parte din nemultumitii care au avut un soc in momentul innoirii echipei de conducere a PNL Constanta au inceput sa se reculeaga si sa coopereze.

Cat priveste avantul aliatului democrat – caci zilele trecute ultimul sondaj INSOMAR indica faptul ca, daca ar candida separat, PD ar obtine mai multe procente decat PNL – deputatul Dragomir nu a putut decat sa se arate increzator in Alianta, pentru ca „merge bine”.

Presedintele PNL Constanta a tinut insa sa completeze, vizavi de sondajul de opinie, ca: „Si noi am stat mai bine la capitolul procente”. „Noi ne bucuram ca partenerul nostru a crescut in procente, inseamna ca si Alianta este puternica”, a declarat deputatul George Dragomir.

Acesta a adaugat ca, totusi, sondajul este valabil la nivel national, dar ca „la Constanta, PNL sta mai bine decat PD”. „De exemplu, la Techirghiol liberalii ar obtine de trei ori mai multe voturi decat democratii. Am facut si noi sondajele noastre”, a mai precizat George Dragomir.

Deputatul s-a declarat increzator si in anul 2008, cand, in pofida pronosticurilor rau-voitorilor care mizeaza prea mult pe erodarea imaginii partidului ca urmare a guvernarii actuale, George Dragomir este convins ca PNL nu ar obtine sub 20% din voturile romanilor. „Sub nici o forma, noi nu am putea scadea sub 20%. Asta inseamna un partid puternic”, a afirmat George Dragomir.

Cat priveste activitatea PNL Constanta la acest moment, deputatul a afirmat ca, fiind vorba despre o echipa noua, trebuie gasita cadenta.

„Multi au si afacerile lor, dar isi fac timpul necesar si pentru munca de partid, pentru discutiile care se impun…”, a declarat Dragomir, care a adaugat, referitor la colegii liberali care la un moment dat s-au simtit dati la o parte, ca „uneori, cand varsta vine peste tine, si daca nu esti bine pregatit psihologic, este normal sa nu ai o reactie prea buna”.

„Ii inteleg, sincer. De exemplu, deputatului Mircea Iustian (n.r. care, la fel ca si alti liberali cu state vechi de plata in organizatie, nu s-a mai regasit in noua si intinerita echipa de conducere a PNL Constanta) i-a trecut supararea, caci dansul chiar a fost suparat. Acum, implicarea dansului este la fel, munceste la fel de mult alaturi de noi.

Si deputatul Virgil Serbu la fel”, a afirmat George Dragomir. Si tot la capitolul „suparari”, nici PNL Constanta nu se poate spune ca este o organizatie 100% pro Tariceanu, existand si aici voci care sustin ca Theodor Stolojan ar fi mai potrivit pentru presedintia partidului. Insa, nici din acest punct de vedere Dragomir nu este nelinistit: „Asta inseamna democratie.

Nu putem sa avem cu totii aceeasi opinie. Ce ar fi trebuit sa facem? Sa ii reducem la tacere?”