Adrian Sabaceag, directorul de cabinet al Institutiei Prefectului, a declarat ieri ca chestionarele facute de institutie in randul angajatilor de la Inspectoratul Teritorial de Munca Salaj cu privire la reclamatiile si sesizarile la adresa inspectorului sef adjunct, Maria Arghiropol, sunt inca in curs de evaluare.

Sabaceag a spus ca evaluarea nu este gata deoarece, pe langa chestionarele aplicate angajatilor, au mai fost facute si o serie de chestionare atat la unele societati comerciale de unde s-au primit sesizari la adresa lui Maria Arghiropol, cat si la unele care nu au depus nici un fel de reclamatii.

Contactat telefonic, inspectorul sef al ITM Salaj, Ovidiu Muresan a declarat ca nu stie nimic nou despre acest caz si ca asteapta sa vada rezultatele demersurilor facute de catre Institutia Prefectului Salaj. in ceea ce priveste posibilitatea trecerii inspectorului Maria Arghiropol in PD, Muresan a spus ca „Nu stiu nimic.

Chiar ieri am discutat cu Viorel Stanca mai multe probleme legate de activitatea institutiei, dar nu stiu nimic de asa ceva. Orice este posibil", a mai spus Ovidiu Muresan. intrebata daca a trecut sau nu in PD, Maria Arghiropol a spus ca este o problema personala si nu are nimic de spus.

Inspectorul sef adjunct a mai precizat ca printre problemele cu care se confrunta in prezent se numara o serie de sesizari.