Fara indoiala una dintre cele mai controversate femei din categoria vedetelor autohtone este Oana Zavoranu, a carei cariera a cunoscut o linie ascendenta inca de cand inceput sa joace in telenovela „Numai iubirea". Iar mediatizarea la maxim a relatiei sale de dragoste cu latin-loverul Pepe nu a facut-o pe focoasa bruneta decat sa se bucure ca lumea ii acorda atentie.

Si pentru ca Oana Zavoranu se mandreste sa spuna ca ea si Pepe traiesc o minunata poveste de dragoste, vedeta a marturisit ca planuieste sa se casatoreasca anul viitor, insa asteapta sa fie ceruta de sotie de catre Pepe. „In privinta asta eu sunt traditionalista si nu l-as cere pe Pepe de sot.

Consider ca tot barbatul trebuie sa faca acest lucru", a adaugat Oana Zavoranu pentru cotidianul „Replica".

In ceea ce priveste aspectele negative ale celebritatii, Oana a declarat pentru cotidianul „Replica" faptul ca „singura mea nemultumire este ca exista anumite persoane care cred ca am acelasi caracter cu cel al personajului Andreea Damaschin, si asta deoarece am interpretat rolul cat se poate de bine".

Cat despre viata personala, actrita a afirmat ca implantul cu silicoane „nu mi-a schimbat cu nimic relatia cu Pepe. El ma placea si inainte la fel de mult. Solutia recurgerii la silicoane a fost un pitic de-al meu pe creier".